Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthez ezért a férjem?

Feljelenthez ezért a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap a férjem részegen jött haza, ilyenkor nem foglalkozok vele, egy másik szobában alszik.

Reggelre észrevettem, hogy az akváriumomba bele vizelt amiben halak vannak. Hozzá vágtam a telefonom és széttört a homlokán, vérzett is. Üvöltözött, hogy ezért most feljelent.

Utána délután ő leöntött engem egy vödörvízzel a lakásban, akkor csak egy pohár tört szét, de nem a fején.

Szerintetek feljelent?

2012. szept. 23. 17:08
1 2
 11/17 nevem-senki ***** válasza:
92%
Akkor nem tudok mást javasolni: váljatok el!
2012. szept. 23. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez nem jó házasság, már bocs. Ráasásul részeges a férjed, te atya ég...
2012. szept. 23. 17:54
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Atyaég.. mik vannak :S

Nem sül le a képetekről a bőr?

A pofám leszakadna, ha ilyet művelnék.

Alapból mi az, hogy belehugyozik az akváriumba? :D Te meg hisztisen hozzávágsz valamit, ahelyett, hogy ráparancsolná, hogy csinálja meg újra.

2012. szept. 23. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:

földön tartod az akváriumot??? Hogy lehet olyan alacsonyan?

Bizonyítania is kellene a dolgot, nem csak a száját jártatni. Így max. kiröhögik. Vannak fontosabb ügyek is a bíróságon.

2012. szept. 23. 20:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Gondolom az RTL2 új műsora: Ratyi család, címen fut.
2012. szept. 23. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor most nem csak halakat vehetsz, hanem egy új telefont is, meg poharat. Egyébként szerintem vele beszéld meg. Nem hiszem hogy feljelent, valószínűleg csak dühében mondta, de azért ne dobálódzz. Nehogy véletlenül levágd a fejét legközelebb egy tányérral.
2012. szept. 24. 03:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elválnék. Ez így nem kapcsolat.
2012. szept. 24. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!