Miféle viselkedés ez a férjem részéről?
egy ember rágalmazza már egy ideje egy dologgal (lopással) de ez abszolút nem igaz. többször ráordibálta már a rágalmazó a férjem fejére. ő pedig hazajött és elmondta. ma én is a fültanúja lettem ennek, és kinyitottam a számat, megmondtam neki a magamét. erre a rágalmazó engem is megfenyegetett, a férjem pedig egy szót sem szólt, sem az őt ért vádak ellen, sem az engem érő fenyegetés ellen. csak bámult jobbra balra. úgy tett mint aki nem is hallja az egészet.
nem igazán tud kiállni magáért, ezt megértem, de hogy egy árva mukkot nem tudott volna szólni, azt azért nem hiszem.
én ezt nem mondtam neki, mert nem akarom megbántani, hogy egy betoji alaknak tartom.
mit tegyek? nagyon frusztrál a dolog.
olyat légyszi ne mondjatok hogy biztos igaz a rágalom, mert nem az. ez 100%.
A férjed okosabb,mint te. Mi értelme lett volna neki is kiabálni? Azért, hogy az egész7környék ezen szórakozzon?
Az ilyen embert észre sem kell venni, akkor hamarabb abbahagyja.
Nyugodtan mondd meg neki a véleményed, mert az ilyen embereket mindenki kihasználja.
A párom is ilyen volt, hál' IStennek most már neki is szöget ütött a fejébe amit mondtam, próbál kiállni magáért és értem.
Egy csúnya esetünk volt.
Eladta a régi számítógépét egy sötétebb bőrű régi barátjának.
A csávó részletfizetést kért, majd természetesen sorozatban nem adta meg a pénzt.
Már többször volt hogy házibuliba hívta a páromat, egy alkalommal megjegyeztem hogy erre miért van pénze ha a számítógépre nincs, a párom ezen felbátorodva továbbadta ezt a csávónak.
Gondolhatod, lett nagy botrány belőle, rögtön jött a lelkizés hogy ő így meg úgy, hogy képzeli a párom hogy ilyet mer mondani neki.
Elhívta a páromat megbeszélni, én elmentem vele, de kint vártam (tudom milyenek ezek a népek).
Sokára nem jött a párom, felhívtam hol van már. Hebegett-habogott, hallottam a hangján hogy baj van.
Bementem érte (természetesen nem betörtem hanem megkérdeztem mehetek-e), a kedves barátja sehol, annak az anyucikája egyből nekem esett hogy mekkora r.banc vagyok hogy szétszedem ezeket a régi barátokat, stb, stb...
Kis híján pofán is vágott, nem vagyok egy brutális ember de nem hagytam magam, jó nagy ordítozás lett az egészből.
A párom állt a fal tövében mint egy kisnyúl, meg se nyikkant, nekem kellett kirángatnom.
Elég durva volt, és még engem tolt le hogy ők megbeszélték, miért szóltam bele.
Persze később mikor megnyugodott, belátta hogy nekem van igazam, abban meg hol a megbeszélés ha drága haverja ráuszítja anyucit hogy végeredményben ne merje elkérni a fennmaradó - több mint fele - összeget...
Tehát mit láthatod, hasonló volt a helyzet.
Én megmondtam neki hogy hatalmasat csalódtam benne, és hogy nem gondoltam volna hogy képtelen megvédeni engem.
Rosszul esett neki, de legközelebb mikor megint be akarták csapni eszébe jutott, és bár csendben, de nem hagyta magát.
Alkalomról-alkalomra egyre bátrabb, remélem előbb-utóbb már odáig is eljutunk hogy ki is meri nyitni a száját ha valami baj van :))
Próbáld ki te is, remélem beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!