Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Feljelenthez ezért a férjem?

Feljelenthez ezért a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap a férjem részegen jött haza, ilyenkor nem foglalkozok vele, egy másik szobában alszik.

Reggelre észrevettem, hogy az akváriumomba bele vizelt amiben halak vannak. Hozzá vágtam a telefonom és széttört a homlokán, vérzett is. Üvöltözött, hogy ezért most feljelent.

Utána délután ő leöntött engem egy vödörvízzel a lakásban, akkor csak egy pohár tört szét, de nem a fején.

Szerintetek feljelent?

2012. szept. 23. 17:08
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Feljelenthet*
2012. szept. 23. 17:08
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Igen felejelnthet,testi sértésért. De gondolom mire ő kijózanodik és elmegy a rendőrségre, addigra Te már rég beadod a válókersetet a Bíróságon.
2012. szept. 23. 17:13
 3/17 anonim ***** válasza:
98%
Ez egy házasság??
2012. szept. 23. 17:14
 4/17 nevem-senki ***** válasza:
0%

Mekkorát röhögtem! :D :D

És, ha feljelent akkor mi van? Semmi! Nem lesz különösebb problémád belőle.

Egyèbként meg inkább vízzel öntse le a férje ès tárgyakat dobáljanak egymáshoz, mintsem késsel kergessék egymást! Ez is egy módja a feszültsèg levezetésének. A feljelentès miatt tényleg ne aggódj, szerintem a bírónak is lesz humorérzéke.

2012. szept. 23. 17:25
 5/17 anonim ***** válasza:
98%
A halak jól vannak?
2012. szept. 23. 17:28
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagytok százasok, válás.

Gondolom 16 évesen mentél férjhez amikor ő 18 volt.

2012. szept. 23. 17:33
 7/17 anonim ***** válasza:
95%
Na most ha a halaknak baja lett, te jelentheted fel az állatvédõknél. Amúgy elég mazochista lehetsz, hogy még benne vagy egy ilyen kapcsolatban.
2012. szept. 23. 17:35
 8/17 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy röhejes így elolvasva, de valójában nem az.

Tudta nagyon jól, hogy mennyit jelent nekem az az akvárium, sok pénzembe volt és nagyon szép lett. Akkora szemét!

A halak nem nagyon élték túl.

Nem direkt okoztam neki fájdalmat, csak hirtelen akkor nagyon ideges lettem.

9/17 anonim ***** válasza:
65%
Szegény halcsik:(
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Ez nem egy epizód az RTL új kreativ sorozatából? A gyanú a cime, semmi más nem történik benne csak ZS kategóriás emberek verekednek negyed órán keresztül.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!