Valójában bűntudatom kell hogy legyen, hogy babájuk lesz?
Figyelt kérdés
Egy nem régiben megismert barátnőmről van szó, akinek van már 2 gyermeke, és most várja a 3.-at. 1 hónapja ajánlottam neki a pharmatex hormonmentes hüvely kúpot hogy használják azt a párjával védekezésként, mivel én nem használom már, mert pici babával vagyok, és a szexuális étvágyam teljesen elmúlt. A lényeg hogy előtte én fél évig védekeztem avval, és bevált, nem tudhattam hogy ő terhes lesz ha használja. Viszont terhes lett, és most engem hibáztatnak a párjával hogy az én hibám mert én ajánlottam a kúpot. Lassan bűn tudatom lesz emiatt. Légyszi írjátok mit gondoltok erről! Köszönöm!2012. szept. 19. 10:01
31/35 anonim válasza:
Egy kérdésen azért gondolkozz el: 100%-ig biztos vagy abban, hogy a barátnőd használta is azt a kúpot? Mert messziről jött ember azt mond, amit akar. (Te meg nem voltál jelen az aktusnál, ha jól tudom.)De ez csak egy ötlet részemről. A leírtak alapján ugyanis ez is felmerült bennem.
33/35 anonim válasza:
Ő volt a hülye. Egészségügyi kérdésekben normális ember orvos véleményét kérdezi, még ha vény nélküli is a szer. Ezekből a "haveromnak is bevált" dolgokból sose sül ki semmi jó.
34/35 anonim válasza:
Legyen inkább nekik bűntudatuk, hogy mást hibáztatnak.
35/35 anonim válasza:
Nem kell, hogy bűntudatod legyen, de csak segíteni akartál. Odaadtad nekik a gyógyszert (mert recept nélkül is kapni, attól még az), ők pedig használták. A minimum az lett volna, hogy elolvassák a használati utasítást (ha nincs meg, akkor is fent van a neten).
Amúgy miért nem vettek gumit, ha ennyire nem akarnak még gyereket?
Az is lehet, hogy nem megfelelően használták. Nem vártak 10 percet, vagy túllépték a 3 órát, vagy valamelyikük előtte szappannal mosakodott, ami megszünteti a hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!