Egy gyereknek meg kell tudnia nagyobb korában, hogy az anyja valójában milyen?
Hát nagy korában beszélgethetsz vele ilyesmiről ha akarsz, de feltételezem senkinek sem esne jól, ha kiderülne, hogy a kutya sem kívánta. Kortól függetlenül. Inkább, azzal foglalkozz, hogy hozzád kerülhessen, vagy minél több időt legyen nálad. Sajnálom azt a gyereket.
Amúgy egy gyerekcsináláshoz mindig két ember kell. Ne haragudj, de én ilyen esetben a férfit sem tudom sajnálni, sőt, mert azért csak megdugta azt a nőt. Én sosem értettem, hogy tudnak szakítás előtt teherbe esni a nők, hiszen ha valakivel a tököm kivan, a legkevésbé sem akarok vele szexelni. A pasik valahogy mégis megdugják az utálatos házisárkányt, csak még egyszer utoljára...
Mikor kell elmondani majd a gyereknek, hogy neki azért nincsenek együtt a szülei, mert soha nem voltak egymásnak valók, meg csak rákérdez, hogy akkor miért vállaltak gyereket, amire mit mond az ember, hogy hát nem is akarták?
Soha, legalábbis nem neked. Nem illik beleavatkozni az ilyen ügyekbe. Egy gyereknek az édesanyja az az édesanyja, akármilyen is, ha ilyeneket mondanának neki az összezavarná csak. Nem is hallottam még ilyenről, hogy veszi ehhez bárki a bátorságot...
Mert apuka a hölgytől sosem akart... akkor kérdem én miért nem húzott egy gumit?
Igen apuka majd egyszer elmondj, ha a gyerek megkérdezi.
De egy gyerek instabil lelkivilágára rárontani ilyennel, nagyon aljas dolog, ami nyilván arra szolgál, hogy az apát védje vagy fényezze.... az anya ellen fordítást, gyűlöletkeltést továbbra is mellőzném.
Mi ez, hogy nem akarták?
Ha nem akarnak gyereket, védekeznek. Ha nem, a pasi csinálta fel a nőt, szóval nem a nőt kell okolni, egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!