Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy gyereknek meg kell tudnia...

Egy gyereknek meg kell tudnia nagyobb korában, hogy az anyja valójában milyen?

Figyelt kérdés
Adott egy gyerek, 4 éves, csak azért lett, mert az anyukája így akart pasit fogni, de miután ez nem jött össze, az anyja csak akkor foglalkozik vele, ha olyan kedve van, amúgy a nagymama és apuka vigyáz rá, szóval 3 otthona van, ahol mindig 1-2 napot van, aztán megy a következőhöz. Apuka nem tudja magához venni, mert anyuka nem mond le, de azon van, hogy ő nevelhesse. Anyuka ír egy blogot a gyerekről, illetve arról, hogy hogy elbántak vele, és mindenki sajnálja őt, közben meg nagyívben le..ja a gyerekét. Mikor kell elmondani majd a gyereknek, hogy neki azért nincsenek együtt a szülei, mert soha nem voltak egymásnak valók, meg csak rákérdez, hogy akkor miért vállaltak gyereket, amire mit mond az ember, hogy hát nem is akarták? Mert apuka a hölgytől sosem akart, a hölgy meg az életben sosem akart, de csak ez volt mint megoldás... Mert egyszer elolvassa majd anyuka blogját, és csak rájön hogy a szeretett apuka, az új családdal amit biztosított neki, nem is olyan gonosz, mint leírva van.
2012. júl. 26. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Fogadjunk hogy a kérdező az apuka új párja.

Nem kell elmondani,ha az anyuka tényleg nem olyan jó mint amilyennek lefesti magát a gyerek majd rájön.Az meg hogy ő hogyan fogant ,lényegtelen szerintem,nem kell ezzel bántani egy gyereket.

2012. júl. 26. 14:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem kell elmondani. Majd a gyerek rájön erre magától, ha elég okos lesz.

Egy gyerek mindig szereti a szüleit, akkor is, ha azok nem törődnek vele, bántalmazzák, stb. Mert egy kisgyereknek az anyukája-apukája a minden.

2012. júl. 26. 14:14
 13/17 A kérdező kommentje:
Itt nem kisgyerek bántásáról van szó, hanem ha mondjuk már 16-7 éves, akkor beszélgetni vele, vagy ha kérdez.
2012. júl. 26. 14:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Undorito vagy!Amugy meg hidd el hogy nem volt ez olyan semilyen kapcsolat mint ahogy ezt a pasik ilyenkor lefestik! A legnagyobb szerelemről is képesek azt mondani az uj parnak hogy semmit nem jelentett....hihetetlen buta vagy!
2012. júl. 26. 14:21
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

És ki beszélgetne vele erről, te?Te lennél az aki megmutatja neki a blogot?vagy épp elmondanád azt hogy ő csak egy eszköz volt anyukájának?

Nem kell,16-17évesen az ember pontosan látja mi folyik körülötte.Ha kérdez válaszolni kell,de mindig hozzátenni hogy én igy látom,mert gondolom apuka és anyuka teljesen külömbözően látják a dolgot.

2012. júl. 26. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a gyerek érzi, hogy az anyja nem szereti, ezért nem kell külön elmondani neki a dolgokat (és nem is szabad).

Attól, hogy kicsi, még nem buta, és nagyobb korában sem lesz az! Az ilyen szörnyű dolgokat nehezen hagyja figyelmen kívül az ember.

2012. júl. 26. 20:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Amugy meg szerintem nem kell ezt készpénznek venni,amiket ir,lehet hogy semmi kulonoseb baj nincs az anyukaval. Ebbe a hibaba én is beleestem amikor összejöttem a férjemmel,hogy készpénznek vettem mindent amit összehordott az exéről...sajnaltam a gyerekeket hogy ur isten,milyen anyjuk van....aztan amikor elkezdtem visszahallani hogy nagyjából rólam is ugy beszel,akkor azert rájöttem hogy nem az exben,meg nem is bennem van a hiba....ugyhogy csak óvatosan! :-)
2012. júl. 27. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!