Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen típusú emberről? Milyen lehet valójában?

Figyelt kérdés

2 hónapja randizgatok egy pasival és még mindig nem tudom hova tenni. Soha életembe nem találkoztam ilyen emberrel!

Ránézésre azt mondanám (minden barátnőm is osztja a véleményem) hogy bunkó, macsos és nagyképű! Valójában azonban nem lehet vele beszélgetni! Ha kettesben vagyunk, olyan lesz mint egy kisgyerek aki annyira zavarban van, hogy nem tud megszólalni! Csak zavartan mosolyog és pár szóval válaszolgat, soha nem kérdez vissza. Csak nekem jár a szám!

Amikor először beszélgettünk chaten rá sem ismertem, mintha nem ugyan azzal az emberrel beszélgetnék! Sziporkázott, ontotta magából az információkat, beszélt, kérdezett, érdeklődő volt...órákig beszélgettünk.

A következő randin ugyancsak a csendes visszahúzódó arcát mutatta.

Egyszerűen nem értem! Ezt már tőle is megkérdeztem, hogy miért ilyen. (Persze finoman) Azt mondta személyesen nem szeret beszélgetni, de chatelni nagyon szeret! Ez hogy lehet????

Azóta megfigyelem a facebookját. (Én nem vagyok nagy facebookos, de arra már rájöttem hogy kénytelen vagyok chaten beszélgetni vele ha meg akarom ismerni. Ő állandóan chatel, szinte minden szabadidejét ott tölti. Rengeteg ismerőse van (lehet gyűjti is őket, van olyan ismerőse akit nem is látott még soha- ezt sem értem) Mindent megoszt magával kapcsolatban, még ha csak lemegy a boltba azt is kiírja. (Hozzáteszem, ez kimondottan irritál)

28 éves és ilyen! Szerintetek mire számíthatok vele kapcsolatban? Ha valamit majd meg szeretnék vele beszélni chaten keresztül kell, mert máshogy nem megy?!? Vagy egész nap néznem kell a facebookját, hogy tudjam mi történt vele, mert magától nem mondaná el?

Nagyon furcsa ez nekem, már nem tinédzser-hogy így viselkedjen-!

Illetve még azt nem tudom eldönteni, hogy neki ilyen lehet a természete, ilyen típus vagy miattam van zavarba? Amikor bemutatott a barátainak, ott sem beszélt. Nem nagyon reagált semmire. Amikor bemutattam az én barátaimnak, akkor is olyan volt mint aki utálja az egész szituációt és túl akar lenni az egészen.

Nem tudom hova tenni. Szeretném komolyabban megismerni, de ezek miatt kétségeim akadtak!

Szerintetek?

23/N

2012. szept. 13. 21:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen tipusu emberek aki nem tudják szavakal ki fejezni magukat.Egyre azonban kiváncsi lennék mindenkivel ilyen, vagy vannak olyan helyzetek amikkor feoldotabb.pl családtagok.
2012. szept. 13. 21:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Még nem volt olyan szituáció amikor feloldódott volna, amikor én is ott voltam. De elkaptam már olyan félmondatot egyik ismerősétől, hogy szerinte nem tud feloldódni a közelembe.

Ezért is gondoltam arra, hogy lehet miattam ilyen. De ő annyira hajtogatja, hogy ilyen típus.

Családjával nem túl jó a viszonya.

2012. szept. 13. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Kisebbségi komplexusa van gondolom, nehezen kezeli az interakciókat, viszont online könnyebb lazábbnak lenni.
2012. szept. 13. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, talán öntudatlanul is "szerepet játszik" (lehet, hogy nem ez a jó kifejezés, de megpróbálom megvilágítani). Talán igyekszik erősnek, macsónak mutatni magát (akár öntudatlanul is), miközben belülről "gyenge", de ezt szégyelli. De az is lehet, hogy szándékosan játszik szerepet, vagyis "kétarcú". Tény, hogy vannak, akik élőben nem annyira ontják magukból a szavakat, neten általában amúgy is könnyebb. Viszont az azért szerintem jelent valamit, hogy így viselkedik veled, két hónap alatt azért illene valamelyest felengednie, illetve az érdeklődését mutatná, ha rólad is kérdezne egy-két dolgot. A pár szavas válaszok semmit nem érnek, az érdeklődést az mutatja, hogy visszakérdez-e, kíváncsi-e olyan dolgokra, amik rád vonatkoznak. Nem tudom, mennyire érdemes vele próbálkoznod, ha két hónap alatt semmit sem változott, akkor nehéz ügy. Személy szerint arra tippelnék, hogy van valamilyen lelki problémája. Fogalmam sincs, mennyire vagytok közeli viszonyban, de ha valamelyest elnyerted már a bizalmát, akkor szerintem próbáld meg valamilyen formában elővenni a témát (ne kérdezz rá konkrétan, hogy van-e ilyen baja, de valahogyan kerülő úton próbálj vele ilyesmiről beszélgetni). Facebookon "kiteregeti" a dolgait, viszont az életben meg hallgatag - ez az én szememben azt jelenti, hogy van benne kitárulkozási vágy, szeretne a valóságban is ilyen lenni, de valami miatt nem megy neki. Ha úgy érzed, hogy erre a próbálkozásodra se reagál jól, akkor keress inkább valaki mást.
2012. szept. 13. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:

21-dik században vagyunk,ez egyre elterjedtebb lesz

Mindegy majd legyen kéznél nálad egy Android azért,majd azon keresztül társalogsz vele

2012. szept. 13. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Megmondom neked őszintén,hogy én is ilyen vagyok és világéletembe ilyen voltam.Most 11.-es vagyok,és ma beszéltem a feszélyezettségemről a pszichológia tanáromnak(aki pszichológus is),aztán azt mondta,hogy majd beszélünk.Aztán majd kíváncsi leszek,hogy mit mond.Nálunk a közösség nagyon rossz..stb.Úgyhogy sokan feszélyezve érezzük magunkat,és kevésbé,vagy egyáltalán nem tudunk feloldódni.Valóban én is jobban szeretek chatelni,ráadásul jobban tudom kifejezni magam írásban,mint szóban.Nekem egyáltalán nem könnyű a problémáimról beszélni,mert idegből elsírom magam:|

Elmondom,hogy rólam mit gondolnak:bunkó,kétszínű,túl komoly,karrót nyelt,szent lány.

És aki vagyok írásba:nyitott,vidám,kreatív és nem szent.:) (persze azért a határok megvannak.)

Feloldódni csak olyan közösségbe,vagy tanár előtt tudok,akit már jól ismerek.Vagy akivel többször is beszéltem.Szerintem amúgy ilyen dolgokkal egyszer-kétszer jó meglátogatni egy pszichológust.Nem kamu tudomány,nem fog neked mindegyik gyógyszereket felirkálni..

17/L

2012. szept. 13. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha egy bunkó macsó, akkor az is. A többit csak te képzeled hozzá, azt csak annak tudhatod be, hogy még udvarlási időszakban vagytok, adja a szépet.

Persze, mondhatok, amit akarok, egyes nőknek az ilyen bunkó paraszt pasik kellenek, azok érdekesek, a nyugodt, normálisan meg uncsik.

Én ilyen f*sszal nem foglalkoznék.

23N

2012. szept. 13. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!