Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a Facebook valójában nem törli le az általad letörölt képeidet? (ki is próbálhatod, lent leírom hogy kell)

Figyelt kérdés

Bebizonyították (én is kipróbáltam), hogy ha letörölsz a Facebookodról egy képet, az még mindig elérhető marad - vagyis a Facebook csak elrejti azt. Próbáld ki:

1. Tölts fel egy képet. (Ha van felesleges fotó a profilodban, akkor ezt kihagyhatod)

2. Jobb klikk a képen, aztán válaszd a kép címének másolását.

3. Töröld le a képet. Látszólag eltűnt, ugye?

4. Nyiss egy új ablakot, és másold be a böngészőbe a már törölt kép címét, aztán nyomj entert.

5. Ez meg mi? CSAK NEM AZ IMÉNT "LETÖRÖLT" KÉPED?

2011. dec. 20. 15:35
 1/5 szamóca.. válasza:
hát nem tudom, én spec lesz.rom:D a lényeg hogy ne lássák ott az adatlapomon. egyébként meg nem töltök fel olyan képet amit később le akarnék törölni
2011. dec. 20. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Kipróbálás nélkül, ok, ez biztos így van, de honnan fogod kitalálni az ismerőseid által törölt képek címét, pontosabban a képek azonosítóját? Szerintem sehonnan, szóval amit töröltél, azt nem fogja látni senki. Hogy az üzemeltetők látják a múlthavi buli képeit, az őszintén szólva nem érdekel.
2011. dec. 20. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyakorlati szempontból tényleg nem valószínű, hogy valaki lementse az összes Facebookos képem webcímét, csak úgy, hobbiból. De valahogy zavar, hogy még be is kamuzzák nekünk, hogy tényleg törlődött a kép.
2011. dec. 20. 17:33
 4/5 anonim válasza:
az már nem fbon van....
2011. dec. 20. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel. Akkor sem érdekelt senkit, amikor az iWiW-ről derült ki ugyanez vagy egy rakás másik oldalról. Sőt, annak aki a szakmában van, ez természetes.
2011. dec. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!