Valójában bűntudatom kell hogy legyen, hogy babájuk lesz?
szerintem ő nem barátnő...
ilyen viselkedéssel én nem tartanék vele kapcsolatot
Is-is. Te minek ajánlgatsz védekezési formát másnak, főleg olyat, ami elég gyatra? Te sem néztél utána?
Ő meg szintén miért nem nézett utána? Ha utánanézett, akkor elfogadta, hogy nem valami megbízható módszer.
Ez olyan mint a fejfájás csillapító. Nekem be vált, szedd be te is. Ebben semmi logika nincs.
Végigolvasva a barátnődről az jön le, hogy egy agyilag sötét, ujjalmutogató, felelősséghárító nő.
Te csak! elmondtad mivel védekeztél. Neki lett gyereke amiért te lennél a felelős? :D Keresztszülő legyél? Szimplán le akarnak húzni anyagilag. Remek terv egy elmegyoggyant párocskától :D
Amúgy madarat tolláról, embert barátjáról!
"Nekem pl. akart felírni a nőgyógyászom"
Minek akart felírni, ez vény nélkül vehető???
Na mindegy.
Nem kell, hogy bűntudatod legyen, nem te csináltad a gyereket, hanem ők.
Na elmondom az elejéről mert látom hogy ez hiányzik nektek!
Elkezdtünk beszélgetni hogy ki mivel védekezik és én mondtam hogy mi régebben a kúppal védekeztünk, és nem estem teherbe pedig elég aktív szexuális életünk volt. Na erre ő mondta hogy neki már elfogyott a gumija, és hogy nem adnék e próba ként neki egy párat. Erre mondtam hogy de persze szivesen. Ennyi a történet és most meg itt tartunk hogy terhes lett és engem hibáztat.
A barátnőd egy f@sz. Én lesz@rnám, szüljön 6-ot semmi közöd hozzá, hogy ők b@sznak, oldja meg. Te csak válaszoltál egy kérdésére. Ennyi. Ha valaki nem akar gyereket akkor annak nem lesz, ilyen egyszerű.
Legközelebb mondjad neki, hogy kösse fel magát, mert neked az bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!