Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valójában bűntudatom kell...

Valójában bűntudatom kell hogy legyen, hogy babájuk lesz?

Figyelt kérdés
Egy nem régiben megismert barátnőmről van szó, akinek van már 2 gyermeke, és most várja a 3.-at. 1 hónapja ajánlottam neki a pharmatex hormonmentes hüvely kúpot hogy használják azt a párjával védekezésként, mivel én nem használom már, mert pici babával vagyok, és a szexuális étvágyam teljesen elmúlt. A lényeg hogy előtte én fél évig védekeztem avval, és bevált, nem tudhattam hogy ő terhes lesz ha használja. Viszont terhes lett, és most engem hibáztatnak a párjával hogy az én hibám mert én ajánlottam a kúpot. Lassan bűn tudatom lesz emiatt. Légyszi írjátok mit gondoltok erről! Köszönöm!
2012. szept. 19. 10:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ő nem barátnő...

ilyen viselkedéssel én nem tartanék vele kapcsolatot

2012. szept. 19. 11:13
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gyerek akár tervezett is lehet ezek alapján, és így akarnak rólad lehúzni pénzt. Ha akarsz, legyél keresztszülő, de tudd, hogy az egy lelki értelemben vett kapcsolat, semminek a megvásárlására nem kötelez. Egy fillért se adj nekik semmire, amire magadtól nem adnál, hiszen a saját babád az első, neki kell megadnod mindent, amit csak tudsz.
2012. szept. 19. 11:15
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Is-is. Te minek ajánlgatsz védekezési formát másnak, főleg olyat, ami elég gyatra? Te sem néztél utána?

Ő meg szintén miért nem nézett utána? Ha utánanézett, akkor elfogadta, hogy nem valami megbízható módszer.

Ez olyan mint a fejfájás csillapító. Nekem be vált, szedd be te is. Ebben semmi logika nincs.

2012. szept. 19. 11:29
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Neked bevált, az egy dolog. Nehogy már te legyél felelős, mert ők szexelnek. Nem fogtál kést a torkukhoz, hogy na most csak ezzel védekezzetek. A maguk döntése volt. Pl. nekem hiába ajánlottad volna, én ilyesmiben nem bízom, így nem használtam volna, vagy nem csak azt. Ha nekik ennyi a felelősségérzetük, ez van. Mást nem okolhatnak érte.
2012. szept. 19. 11:36
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva a barátnődről az jön le, hogy egy agyilag sötét, ujjalmutogató, felelősséghárító nő.

Te csak! elmondtad mivel védekeztél. Neki lett gyereke amiért te lennél a felelős? :D Keresztszülő legyél? Szimplán le akarnak húzni anyagilag. Remek terv egy elmegyoggyant párocskától :D

Amúgy madarat tolláról, embert barátjáról!

2012. szept. 19. 11:41
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
A "nekem hiába ajánlgathatá" dologhoz hozzátenném, hogy én meg pl. nem ajánlgatnék ilyesmit, mert mi van ha nem válik be? Nekem magamtól lenne bűntudatom, akkor is ha szóvá sem tenné az illető. Vagy ha már ajánlgatom, akkor külön felhívom a figyelmét arra, hogy ez bizony minden, csak nem megbízható, gondolja jól át, úgy használja!
2012. szept. 19. 11:46
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem pl. akart felírni a nőgyógyászom"

Minek akart felírni, ez vény nélkül vehető???

Na mindegy.

Nem kell, hogy bűntudatod legyen, nem te csináltad a gyereket, hanem ők.

2012. szept. 19. 11:58
 18/35 A kérdező kommentje:

Na elmondom az elejéről mert látom hogy ez hiányzik nektek!

Elkezdtünk beszélgetni hogy ki mivel védekezik és én mondtam hogy mi régebben a kúppal védekeztünk, és nem estem teherbe pedig elég aktív szexuális életünk volt. Na erre ő mondta hogy neki már elfogyott a gumija, és hogy nem adnék e próba ként neki egy párat. Erre mondtam hogy de persze szivesen. Ennyi a történet és most meg itt tartunk hogy terhes lett és engem hibáztat.

2012. szept. 19. 12:00
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Elmegy a p.csába, ő kérte, nem te tukmáltad rá...
2012. szept. 19. 12:07
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd egy f@sz. Én lesz@rnám, szüljön 6-ot semmi közöd hozzá, hogy ők b@sznak, oldja meg. Te csak válaszoltál egy kérdésére. Ennyi. Ha valaki nem akar gyereket akkor annak nem lesz, ilyen egyszerű.

Legközelebb mondjad neki, hogy kösse fel magát, mert neked az bejött.

2012. szept. 19. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!