Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valójában bűntudatom kell...

Valójában bűntudatom kell hogy legyen, hogy babájuk lesz?

Figyelt kérdés
Egy nem régiben megismert barátnőmről van szó, akinek van már 2 gyermeke, és most várja a 3.-at. 1 hónapja ajánlottam neki a pharmatex hormonmentes hüvely kúpot hogy használják azt a párjával védekezésként, mivel én nem használom már, mert pici babával vagyok, és a szexuális étvágyam teljesen elmúlt. A lényeg hogy előtte én fél évig védekeztem avval, és bevált, nem tudhattam hogy ő terhes lesz ha használja. Viszont terhes lett, és most engem hibáztatnak a párjával hogy az én hibám mert én ajánlottam a kúpot. Lassan bűn tudatom lesz emiatt. Légyszi írjátok mit gondoltok erről! Köszönöm!
2012. szept. 19. 10:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ma 11:58 nak írom, hogy kb. 2 hónapja húzta maga elé a nőgyógyász a receptet, hogy ír nekem Pharmatex kúpot, de mondtam hogy ne írjon, miután elmondta hogy mennyire "biztonságos". Honnan tudjam, hogy miért akarta receptre írni? Nekem nem ártott vele. De oly mindegy, mert a büdös életbe nem fogom, azt használni.

Biztos írhatnékja volt.

A kérdezőnek: tudod mikor lennék a kölyke keresztanyja! Soha! Rázd le magadról ezt a luvnyát, nem vagy hibás, nem nézett utána a dolognak, nehogymár hagyd magad.

Én ezek után minden kapcsolatot megszakítanék ezzel a nővel. Mutogatni tudnak ezerrel, hárítani, de valaminek utánajárni nem?!

Majd írd meg mi lett a vége(nehogy bevállald a keresztanyaságot).

Sok sikert és ügyes legyél. Semmiféle lelkiismeretfurdalásod ne legyen-nem rábeszélted erőszakkal a nőt a Pharmatexre, hanem beszélgettél vele, ez őt semmire nem kötelezi, és mégis használta. Ő baja.

2012. szept. 19. 12:24
 22/35 A kérdező kommentje:
Én próbáltam az ő szemszögéből is nézni a dolgokat, de akkor meg arra jutottam hogy ha már úgyis tervezték akkor most nem túl sokat határoz az idő. És ez meg pont kapóra jött hogy na akkor az én hibám, mert ők védekeztek.
2012. szept. 19. 13:30
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki megkér, ajánljak neki egy finom pálinkát, másnap meg azzal jön, hogy az én hibám, hogy részegen verekedett meg összetörte az autóját, hát elküldeném a jó k anyjába.
2012. szept. 19. 13:48
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Ráadásul a keresztanya a gyerek vallásos és erkölcsi nevelésében segíti a szülőket, nem pénzzel tömi őket meg ajándékokat vesz a gyereknek. Névnap, ilyesmi oké, de nem vagy köteles keresztanyaként kiságyat venni nekik.

Nyugodtan áldozd be ezt a "barátságot", mert ez minden, csak nem az. Nem is értem! A keresztanyaságot szeretetből kérik és fogadják el, nem anyagi megfontolásból... Jézusom! Keressenek maguknak más balekot.

2012. szept. 19. 13:54
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen már van 2 gyereke! Akkor mirol beszélunk? Foleg ha o kért toled kolcson. Es mi van, ha nem is a pharmatex alkalmazása kozben esett teherbe, hanem védekezés nélkul csinálták és ugy esett teherbe, de így van kire rákenni a dolgokat. Kuld el a pics@ba oket.
2012. szept. 19. 14:00
 26/35 anonim ***** válasza:

Nem régiben megismert barátnőd, aki nem mellesleg tájékozatlan, és minden hülyeséget beszed terhes lesz. Megérdemli. Egy évvel hamarabb jön a gyerek? Jó egy gyerek nagy kiadásokkal jár, de biztos nem az utcára szül. Nekem az a véleményem, ha van esze a szexhez, meg a gyerek tervezgetéshez felnőtt létére, akkor a felelősségteljes védekezéshez is legyen annyi esze! Ne legyen bűntudatod!

A keresztanyja meg ne legyél a gyereknek, mert akkor életed végéig, de legalábbis elég sokáig. Rajtad fognak élősködni! Karácsony, húsvét, gyereknap, születésnap, névnap,stb. a gyereknek, annak a tesóinak, meg a szülőknek. Tudod mennyibe fog neked ez fájni?

Fájjon csak nekik, ha ilyen hülyék...az ilyen barátnőket, pedig legközelebb jó messzire kerüld el. És tényleg ne érezz bűntudatot! :)

2012. szept. 19. 14:12
 27/35 anonim ***** válasza:

No és keresztszülőségre fel szokták kérni az embert, amit vissza is lehet utasítani.

Mit gondol a kedves barátnő? Anyagi követelésekkel fordulhat feléd? Önkényesen eldöntheti, hogy erre te vagy a hivatott személy?

Ha könyörögne se vállalnám el.

Az ilyen nem barát, MÁR megszakítottam volna vele minden kapcsolatot. Amúgy meg forduljon a "sóhivatalhoz"!

2012. szept. 19. 15:32
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem a te hibád. A Pharmatexszel az ég világon semmi baj, csak sokan nem tudják használni, ez meg nem a te hibád.

Egyébként, ha ennyire nem akarja a gyereket, meg nem akar rá költeni, akkor miért nem megy abortuszra?

2012. szept. 19. 15:52
 29/35 anonim ***** válasza:
Szép kis barátnőd van.
2012. szept. 19. 16:01
 30/35 anonim ***** válasza:
Keres igazi barátnőt, ne ilyen kamu barátnőt.
2012. szept. 19. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!