Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet belőle ha...

Mi bajom lehet belőle ha testvéremmel apukámhoz szökünk?

Figyelt kérdés
Segítsen valaki! 15 éves elmúltam, öcsém most 8. Elváltak anyuék és nála lettünk elhelyezve. Nincs velünk , külföldön van. Rokonok és a mama néznek ránk néha, anyukánk meg ki tudja mikor jön haza. Talán még 3 hónap múlva sem lesz itthon. Apu nagyon szeret minket, mi is őt.Még most is harcol értünk és szeretné ha vele élnénk. De sajnos nem lehetünk vele, mert mindenki a bírósági papírokat lobogtatja. De mi esténként egyedül vagyunk és sokszor nappal is. Nekem kell vigyázni az öcsémre. Már barátaim sincsenek. Nem akarok hónapokat várni hanem összecuccozok és az öcsém kezét fogva elmegyek apuhoz. Lehet ebből bármi bajom? Vagy apunak? 300 km-re lakik tőlünk.
2012. szept. 17. 21:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A nagyid nem fogadna be benneteket, Vagy nem költözne hozzátok? őt se értem hogy miért nem csinál valamit. könyörgöm két kiskorú gyerek... Én is azt mondom menjetek apuhoz, ahogy felettem írták. Ilyet nem tehet anyukátok. Felelőtlen és gonosz döntés volt tőle, hogy csak úgy lelépett. Nem hiszem hogy ezt a tényt a bíróság szívesen fogadná. Mindenképp apukátokra kell támaszkodnotok. De ha elmentek, ne utazzatok egyedül, ha messze lakik, hanem kérd meg a mamát, hogy kísérjen el benneteket!

Nagyon sajnállak benneteket, szeretnék még hallani rólatok! Ha megkérhetlek írj majd privát üzenetet, hogy hogyan sikerült a dolgotok!

üdv!

23 L

2012. szept. 20. 19:20
 22/24 anonim válasza:
Képzeld, van egy ismerősöm akivel pontosan ugyanaz van mint veled! Pontosan ugyanúgy, csak ő fiú.:) Csak hát ő nem megy sehova, és azt mondja hogy szeretnek egyedül lenni az öccsével. Bár én ezt nem hiszem de mindegy. Én a helyedbe biztosan mennék, és majd ha Apukáddal vagy és felelősségre vonnak titeket, hogy mért "szöktetek" el akkor majd kitaláltok valamit, és megoldjátok a dolgokat! Hidd el minden oké lesz!:) Amúgy bocsi, de én is kérhetem hogy írj privátban vagy itt hogy hogy alakult a dolgotok? Biztos vagyok hogy minden rendben lesz, addig meg majd összetartotok Apuddal meg az öcséddel!;)
2012. szept. 21. 15:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Azóta látom eltelt egy év, így már 16 éves lettél. A gyámhatóságnak mostantól már nem kell bírói döntésre várnia, mert 16 éves (vagy idősebb) gyerek esetén a gyámhatóság a saját jogán is elhelyezhet Téged olyan megbízható felnőttnél, akihez Te kéred Magad.

[link]

2013. szept. 22. 14:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Sajnos Öcséd helyzetét viszont nem tudom.
2013. szept. 22. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!