Hogy lehet azt megoldani hogy apukámhoz költözzek?
Úgy, hogy a suliban elmégy az osztályfőnöködhöz és segítséget kérsz tőle, aki aztán elvisz vagy elirányít a gyámügyhöz, akik intézkednek. JOGOD van hozzá, hogy válás esetén ahhoz a szülődhöz menj, akit szeretsz és akihez kötődsz (persze, ezt neki is akarnia kell).
mocorka: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Ne magadból indulj ki, és a buta előítéleteidből, amikor választ írsz valakinek. Itt van egy 13 éves kiskölyök, aki kérdez, és akinek valószínűleg nem ok nélkül nincs stabil érzelmi kötése és támasza az édesanyjához - ezt mindig, ismétlem MINDIG csakis és kizárólag a mama cseszheti el, soha nem a gyerek!!! -, és aki szeretne boldogabban élni. Joga van hozzá.
Azt pedig, hogy az anyja a sz..os s..gét mosta, ki sem kellett volna ejtened a szájadon! Egy normális anya soha, ismétlem: SOHA nem rója fel a gyerekének, hogy mit tett érte és NEM KÖVETEL hálát, nem kelt bűntudatot a gyerekében, hogy bezzeg ő ezt meg azt tette érte....
Az volt a dolga, azért az anyja, azért vállalta, amikor megszülte. A hálát a gyerek érzi és visszatükrözi, HA az anyja valóban szertette. De kicsikarni ...?! nonszensz.
Valamit nem tett, az biztos, és az a valami olyan fontos, ami ennek a kislánynak nagyon hiányzik. Leginkább: igen valószínűleg a mama nem eléggé és nem jól szerette a lányát. Van ilyen, és sajnos több, mint gondolnád.
Kérdező: menj csak bátran. Biztosan segíteni fognak. És ne szégyelld magad semmi miatt, ne legyen bűntudatos, és ne hagyd magad befolyásolni senki által: ha te jobban szereted az édesapádat, akkor jobban szereted. Pont. Senkire nem tartozik ez, csakis rád és az édesapádra!
13 éves vagy örülj hogy van anyukád aki szeret téged és ő csak megtanít a felnőtt létre amit ő mond az nem hülyeség hidd el.tudom mi is sokat veszekedtünk és most tanultam meg milyen fontosak az ő tanácsai akkor én se tudtam felfogni de most már tudom hogy milyen fontos is.ne legyél hülye ne bánts meg azt az embert aki végig szenvedett 9 hónapot és utána nevelt téged 13 évig.Ha veszekedtek beszéljétek meg úgy sokkal egyszerűbb és ha egyszer elveszíted akkor úgy gondolsz vissza hogy de jó volt a kapcsolatunk és inkább beszélgettünk ordítozás helyett.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!