Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet azt megoldani hogy...

Hogy lehet azt megoldani hogy apukámhoz költözzek?

Figyelt kérdés
Vecsésen élek nincs sok barátom,anyukámmal nem vagyok jó kapcsolatba nagyon sokat veszekszünk. Apukám Budapesten lakik és vele nagyon jóba vagyok és szeretnék hozzá költözni mert a gyáliak közül sok barátom van akiket így a hétvégék alatt megismertem. Hogy lehetne ezt megoldani????13/L
2012. márc. 3. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Aha és neked mi a fontosabb a barátok vagy anyád?Miért veszekedtek sokat??Mert az a gonosz anyu aki mosta a caros seggedet talán óv félt attól hogy elkallódj?Miből gondolod majd apád engedni fogja,(ha felelős apa) bedobhatod magad a nagybetűs életbe?13éves vagy,kicsi lány ha jó anyád van becsüld meg nem akar ő neked rosszat.Az ugye meg sem fordul okoska fejedbe milyen fájdalmat okozol neki...aztán ha apu sem engedi a lébecót mi lesz?jó lesz anyu is?A család,apád anyád a fontos, a tanulás nem a haverok.Ne okozz fájdalmat mert lázadó kamaszka vagy..gondolkodj is hisz már olyan nagylány vagy..
2012. márc. 3. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Úgy, hogy a suliban elmégy az osztályfőnöködhöz és segítséget kérsz tőle, aki aztán elvisz vagy elirányít a gyámügyhöz, akik intézkednek. JOGOD van hozzá, hogy válás esetén ahhoz a szülődhöz menj, akit szeretsz és akihez kötődsz (persze, ezt neki is akarnia kell).

mocorka: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Ne magadból indulj ki, és a buta előítéleteidből, amikor választ írsz valakinek. Itt van egy 13 éves kiskölyök, aki kérdez, és akinek valószínűleg nem ok nélkül nincs stabil érzelmi kötése és támasza az édesanyjához - ezt mindig, ismétlem MINDIG csakis és kizárólag a mama cseszheti el, soha nem a gyerek!!! -, és aki szeretne boldogabban élni. Joga van hozzá.

Azt pedig, hogy az anyja a sz..os s..gét mosta, ki sem kellett volna ejtened a szájadon! Egy normális anya soha, ismétlem: SOHA nem rója fel a gyerekének, hogy mit tett érte és NEM KÖVETEL hálát, nem kelt bűntudatot a gyerekében, hogy bezzeg ő ezt meg azt tette érte....

Az volt a dolga, azért az anyja, azért vállalta, amikor megszülte. A hálát a gyerek érzi és visszatükrözi, HA az anyja valóban szertette. De kicsikarni ...?! nonszensz.

Valamit nem tett, az biztos, és az a valami olyan fontos, ami ennek a kislánynak nagyon hiányzik. Leginkább: igen valószínűleg a mama nem eléggé és nem jól szerette a lányát. Van ilyen, és sajnos több, mint gondolnád.

Kérdező: menj csak bátran. Biztosan segíteni fognak. És ne szégyelld magad semmi miatt, ne legyen bűntudatos, és ne hagyd magad befolyásolni senki által: ha te jobban szereted az édesapádat, akkor jobban szereted. Pont. Senkire nem tartozik ez, csakis rád és az édesapádra!

2012. márc. 3. 18:29
 3/4 anonim válasza:

13 éves vagy örülj hogy van anyukád aki szeret téged és ő csak megtanít a felnőtt létre amit ő mond az nem hülyeség hidd el.tudom mi is sokat veszekedtünk és most tanultam meg milyen fontosak az ő tanácsai akkor én se tudtam felfogni de most már tudom hogy milyen fontos is.ne legyél hülye ne bánts meg azt az embert aki végig szenvedett 9 hónapot és utána nevelt téged 13 évig.Ha veszekedtek beszéljétek meg úgy sokkal egyszerűbb és ha egyszer elveszíted akkor úgy gondolsz vissza hogy de jó volt a kapcsolatunk és inkább beszélgettünk ordítozás helyett.

14/L

2012. márc. 3. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es Ennyi hülyeséget amit le írtál rég olvastam!Miből gondolod mindig csak az anya lehet hibás?13 éves aki kamasz és most van abban a korban,amikor semmi nem jó neki.Nem jó az anyjával a kapcsolata,vajon miért?Talán ép olyan barátai vannak,akiktől van miért az anyjának távol tartani.Talán éppen nem tanul,másból sem áll az élete csak csavargásból.Biztos is, rossz lehet anyuka,ha elvárásai vannak.Nem engedi bele a nagyvilágba.óvja félti.Az ám módja, kislánynak nem tetszik valami akkor költözünk.Hát sajnos ez nem igy működik..Egyáltalán nem kell biztatni menjen.Gyerek, éretlen,ne csak jogai legyenek kötelességei is.A szülője tartozik érte felelősséggel nehogy egy 13éves gyerek azt csináljon ami ép eszébe jut..
2012. márc. 4. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!