A barátom azt kérte költözzek hozzá, de én furcsán érezném magam azért mert (. ) Mit tegyek?
én is így költöztem össze párommal, idővel megszokod
páromnak kicsúszott már olyan a száján veszekedés közben, hogy az én házam
alig bírtam visszatartani a sírást olyan nagyon rosszul eset
Próbálj meg nem foglalkozni ezzel. Én szerencsés vagyok, a lakás nálunk is a páromé, csak őt nem érdekli a berendezés, ha rajta múlna, még egy asztalunk se lenne, mert minek :D Így én választottam ki a dolgokat, ő fizette és az övé, de mégis az én kezem is benne van.
Egyet lehet tenni, elfogadod ezt, és gyűjtesz, minden hónapban félreteszel valamennyit egy számlára. Így ha kinövitek majd a lakást, akkor a következő, nagyobb lakásba te beszállsz a félretett pénzeddel, ő a lakásának az árával és a következő lakás már közös lesz. Én ezt csinálom, és megnyugtatja a lelkivilágom az, hogy oké, hogy most az ő lakásában lakunk, de már egy gyerekkel se fogunk elférni benne, szóval belátható időn belül közös lesz a lakásunk :)
Azt mondják, a puding próbája az evés!
Mire vársz? Ki kell próbálni. Nem veszítesz semmit, hiszen még fiatal vagy, bármikor újrakezdhetsz bármit. Ha nem próbálod ki, lehet, hogy évek múlva benned lesz, hogy milyen is lett volna, ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!