Költözzek, vagy inkább keressek mást?
Neki van egy garzonlakása a nyolcadik emeleten, egy panelházban, amire még 10 évig fogja fizetni a hitelt.
Nekem van egy három szobás családi házam ugyanabban a városban. Hitel nincs rajta, örököltem a keresztanyám után, és nem adtam el. De mégis azt akarja, hogy én költözzem hozzá. Én két okból nem akarok odaköltözni.
1. Az édesanyám súlyos szívbeteg, neki bármikor segítségre lehet szüksége. Most itt lakik tőlem három háznyira. Ha odaköltözöm hozzá 20 percre leszek kocsival. Másra nem bízhatom, édesapám meghalt. Van egy testvére, de 300 km-re lakik tőlünk.
2. Hát igen. Van egy elég helyigényes hobbim, ami már több mint 10 éve kitölti a szabadidőmet. Oda nem vihetem, és fogalmam sincs, hogy a panellakásban mit tudnék kezdeni.
Ezen kívül, még egy dolog, amin csak nyerne. A szomszéd városban dolgozik. Most helyijárat+helyközivel jár dolgozni. Ha itt lakna megspórolhatná a helyijáratot, mert 10 perc sétára van a buszpályaudvar.
Próbáltam vele beszélni. Épkézláb érvet nem tudott felhozni, hogy miért én menjek oda, csak annyit mond, hogy ő nem akar idejönni. Ha kérdezem, miért akkor a válasz, csak.
Ti mit csinálnátok ebben az esetben. Várom a véleményeket!
33/N
Lehet,hogy az Anyuka közelsége miatt nem akar költözni???
Én nem költöznék.Nem kötelező együtt lakni.De ha mégis hozzádköltözne,a panelt nem adnám el,hanem kiadnám.
Nincs az az isten, hogy panelba költözzek. Laktam már ott, bőven elég volt egyszer. Kibírhatatlan,fogalmam sincs, hogy sokan hogy bírják,mint egy doboz, nekem nagyon rossz volt.
Ettől eltekintve minden érv melletted szól, a helyedben eszem ágában sem lenne odaköltözni.
Az bántja a férfiúi önérzetét, hogy én örököltem. Erről nem nagyon tehetek.
Valaki írta, hogy mondjam el az érveimet neki. Elmondtam, meghallgatta, és semmit nem mondott rá. Azt hittem, hogy meg akarja gondolni, de az már nagyon régen volt, és azóta sem mondott semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!