Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi bajom lehet belőle ha...

Mi bajom lehet belőle ha testvéremmel apukámhoz szökünk?

Figyelt kérdés
Segítsen valaki! 15 éves elmúltam, öcsém most 8. Elváltak anyuék és nála lettünk elhelyezve. Nincs velünk , külföldön van. Rokonok és a mama néznek ránk néha, anyukánk meg ki tudja mikor jön haza. Talán még 3 hónap múlva sem lesz itthon. Apu nagyon szeret minket, mi is őt.Még most is harcol értünk és szeretné ha vele élnénk. De sajnos nem lehetünk vele, mert mindenki a bírósági papírokat lobogtatja. De mi esténként egyedül vagyunk és sokszor nappal is. Nekem kell vigyázni az öcsémre. Már barátaim sincsenek. Nem akarok hónapokat várni hanem összecuccozok és az öcsém kezét fogva elmegyek apuhoz. Lehet ebből bármi bajom? Vagy apunak? 300 km-re lakik tőlünk.
2012. szept. 17. 21:17
1 2 3
 11/24 nevem-senki ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak benneteket, kicsi làny. Anyukád mivel foglalkozik külföldön? Lehet erről tudni valamit?
2012. szept. 17. 21:48
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem tudok semmit arról, hogy pontosan hol van, ezt nem árulja el!
2012. szept. 17. 21:56
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ne szökjetek el, hanem érjétek el valahogy a gyámügyet. Ők nagyon nem fogják támogatni, hogy egyedül legyetek otthon, úgyhogy biztosan nyílik lehetőségetek arra, hogy apukátokhoz kerüljetek. Minél előbb indítsd el az ügyet, beszélj a sulidban az ifjúságvédelmissel már holnap, vagy ha őt nem tudod elérni, kérj tanácsot az osztályfőnöködtől, hogy kihez fordulj!
2012. szept. 17. 21:57
 14/24 A kérdező kommentje:
Valami kórházban dolgozik, de azt, hogy melyik városban azt nem mondja meg. hiába kérdeztem.
2012. szept. 17. 21:57
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Azóta látom csak, amit írtatok, hogy mit írsz a gyámügyről...:( Biztos, hogy nem lehet valamit csinálni? Egy ismerősömtől egy nap alatt elvették a gyerekét, és az apukájának adták azért, mert a csaj adott egy pofont a kölyöknek, és ő másnap elmondta az iskolában...
2012. szept. 17. 21:59
 16/24 nevem-senki ***** válasza:
100%
Esetleg tudsz valamit anyukád végzettségéről? Régen is az egèszségügyben dolgozott? Jól beszél angolul, esetleg németül?
2012. szept. 17. 22:02
 17/24 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már mindenhol voltunk apuval, de döntést nem hozott senki. elhitték a sok hazugságot. De mi itt vagyunk!!! Fogalmam nincs mi lesz velünk?? Apuval akarunk lenni! Ő az egyetlen aki törődik velünk. De tehetetlen. Mindenhol csak akadály van és mindenki a bíróságot várja. Az pedig nagyon sokáig tart. Senkit nem érdekel, hogy velünk mi lesz! Nem vagyok már kicsi. Sok mindent megértek, de azt nem, hogy háromhavonta itthon van anyu 3 napot és nekem ott kell maradnom amikor elmegy. Apu meg mindent megtesz, hogy vele lehessünk és nem lehet. de már arra is gondoltam, hogy nem hozzá szökünk, mert akkor bajbakerülhet vagy nem tudom. És senki nem segít.
2012. szept. 17. 22:03
 18/24 A kérdező kommentje:
Anyukámról nem akarok beszélni. Itthagyott bennünket. Több végzettsége is van. A nyelvet beszéli. De ez egyáltalán nem fontos. Nincs velünk, szóval..... Ezt inkább nem írom ki.
2012. szept. 17. 22:06
 19/24 nevem-senki ***** válasza:
100%
Több embert is ismerek aki külföldön dolgozik nulla nyelvtudàssal, és hatalmas pénzeket kaszál. Póthaj, műköröm..., ugye nem kell írnom, h mivel keresik a pènzt, hiszen okos làny vagy, megérted. De édesanyád ezek szerint tisztességes munkát végez, és mèg nyelvet is beszél. Talán ez is az oka, h nem történt eddig semmi érdemleges az űgyben. Példás családanya, aki sokat dolgozik a gyermekeiért. Ez azonban -az én olvasatomban- kiskorú és fiatalkorú veszélyeztetésèt jelenti. A testi,erkölcsi, de szerintem még az értelmi fejlődéseteket is veszélyezteti.
2012. szept. 17. 22:18
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom neked,hogy menjetek apukádhoz! Most biztos le leszek pontozva,de nem érdekel! Menjetek,minél hamarabb! Ha már ott vagytok és valaki kérdőre vonna titeket vagy apukátokat,elmondjátok,h egyedül voltatok,senki sem törődött veletek,és apukátokkal akartok élni! Nem is értem,hogy lehet egy anya ilyen!? Ne haragudj,nem bántani akarom az édesanyádat,de ez elég durva!
2012. szept. 18. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!