Mennyire vagytok intim kapcsolatban a ferjetekkel elettarsal?
Figyelt kérdés
ez alatt ertem zuhanyoztok tisztalkodtok es wc hasznaljatok egymas elott.ha betegek vagytok szegyelitek magatokat elotte? a ferjem nagyon nehezen szokta meg hogy abszolult nem vagyok szegyenlos semmiben szivesen maszkalok es alszom puceran es vilagos nappal szeretek szerelmeskedni.2012. szept. 16. 18:19
22/24 anonim válasza:
nincs nálunk olyan, hogy tabu!!
sokszor együtt zuhanyzunk...csak világosban szexelünk...cserélek előtte betétet... egyszerűen semmi sem tabu...nem létezik olyan...
nem is akarnék olyan kapcsolatban élni, ahol feszengenem kéne bármilyen szempontból a párom előtt..... 27/nő
23/24 anonim válasza:
a férjem meztelenül alszik, nyáron egy gatya van rajta, rajtam egy nagyon vékony top és egy rövid nadrág vagy csak bugyi. Nem zavar a meztelenkedés, de nem tudom elképzelni otthon, hogy úgy futkározzak. Egyrészt, mert a szomszéd néha kopogás nélkül jön be, mivel társasház és jóban vagyunk, másrészt van egy szobakutyánk, akinek hullik a szőre. Másrészt nem gondolom, hogy egy bugyi és egy melltartó annyira melegít nyáron. Szóval semmi baj a meztelenkedéssel, nem vagyok prűd, csak otthon azért felveszek valamit. Nyilván este nem :P
24/24 anonim válasza:
"Amúgy sok nőnek fogalma sincsen arról, hogy mennyire meg lehet unni ha állandóan mezítelenül mutatkozik!! "
Nagyon igaz!!!
Ráadásul az utána következő hozzászólásokból is kiderült, hogy:
"sok nőnek tényleg halvány fogalma sincsen erről..."
Én pl. imádom a mogyorós csokit.
De Isten mentsen meg tőle, hogy állandóan azt kelljen ennem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!