Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok intim kapcsol...

Mennyire vagytok intim kapcsolatban a ferjetekkel elettarsal?

Figyelt kérdés
ez alatt ertem zuhanyoztok tisztalkodtok es wc hasznaljatok egymas elott.ha betegek vagytok szegyelitek magatokat elotte? a ferjem nagyon nehezen szokta meg hogy abszolult nem vagyok szegyenlos semmiben szivesen maszkalok es alszom puceran es vilagos nappal szeretek szerelmeskedni.

2012. szept. 16. 18:19
1 2 3
 11/24 Bence_ ***** válasza:
72%

Akkor ezért is van, hogy apukák nem mennek be a gyermekük születésére.

Mi nagyon intim kapcsolatot ápolunk. Nekem ez a normális, hogy ő a másik felem.

2012. szept. 16. 21:09
 12/24 anonim ***** válasza:

én sem engedném be a páromat a szülőszobába, de egyébként semmi sem ciki egymás előtt. ha kellett, akkor a kaksit pucoltam alóla, mert olyan beteg volt. azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást, és nem esik nehezünkre a másik mellett lenni a bajban sem.

pucéran nem sétálunk egymás előtt, mert fázósak vagyunk, de zuhanyozni, pisilni szoktunk nyitott ajtónál. puki-böfi sem okoz világvégét, emberi dolog.

2012. szept. 16. 22:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben intim. Én másképp nem tudnám elképzelni.

24N

2012. szept. 16. 22:44
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

Kedves első!

Nagy vonalakban inkább veled értek egyet, de azt is meg tudom érteni, ha valaki azt hiszi intim dolognak, ha a párja előtt sz@rik!

Sajnos sokan össze tévesztik az intimet a közönségessel!!

(Természetesen a betegség az egy másik dolog.)

Amúgy sok nőnek fogalma sincsen arról, hogy mennyire meg lehet unni ha állandóan mezítelenül mutatkozik!!

A múltkor a strandon, a sok félpucér kitárulkozó nő mellett elsétált egy fiatal lány, egy magára tekert fehér törülközőben.

Minden pasi felült és őt nézte.

(Persze, mert hagyott valamit a képzeletre is.)

Végül ugye kinek mi a szórakozás.

Van akinek az, hogy böfögnek, meg szellentenek...

Mi meg utazgatni szoktunk a párommal!

2012. szept. 17. 08:12
 15/24 anonim ***** válasza:
54%

Nyáron 90%-ban meztelenül vagyunk,panel 30-35 fokban szenvedjen ruhában akinek 2anyja van...

Fürdeni néha fürdünk együtt,kicsi a kád,ha nagyobb lenne,gyakrabban fürdenénk együtt.De megmossuk egymás hátát heti többször.

Betegen ápoljuk a másikat,nekem ez evidens.

Párom volt műtve,katétert is én cserégettem (nekem könnyebben ellazult),de hányós-hasmenős virust elkapva is takaritottunk egymás után,mikor ki volt jobban.

Ki előtt legyen nemszégyellős ha nem a párja előtt?

2012. szept. 17. 08:54
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
nem fürdünk együtt, mert kicsi a zuhanyzó, de ha lenne fürdőkád, nyilván megtennénk. A WC-zést nem szoktuk egymás előtt végezni, de nem tabu, csak 5 percet kibírunk egymás nélkül. A meztelenkedés. Engem nem zavar, ha ő alsónadrágban mászkál vagy meztelenül alszik, viszont én sajnos meghíztam, és amiatt én nem meztelenkedem. De egyébként nem azért, mert nem illik, hanem mert én nem szeretném. Semmi nincs ebben.
2012. szept. 17. 12:55
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

"Amúgy sok nőnek fogalma sincsen arról, hogy mennyire meg lehet unni ha állandóan mezítelenül mutatkozik!!"

Aki ezért ráun a másikra, az másképp is ráunt volna. :) Akik ilyen praktikákat alkalmaznak, nehogy megunja őket a párjuk, csak szánni tudom. Normális kapcsolatokban ez nem így működik. Ugyanez, mint mikor azok a párok, akik jóformán az együttélés ellenére is alig vannak együtt, ezzel szólnak be másoknak, hogy ja, mert meg is unnák egymást, ha sokat lennének együtt.

Engem nem zavar, ha sülve-főve együtt vagyunk, az sem, ha pucéran, nem fogunk egymásra unni.

2012. szept. 17. 13:01
 18/24 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert férjem elöző kapcsolatában rentgeteg vlt a tabu és az álszemerem. Nem győztem őt rászoktatni arra hogy lazitson hiszen ő áll hozzám a legközelebb ne szégyelje magát hiszen én sem teszem mert a házassággal egy testé lettünk mindnet oszthatunk.Ő azt mondta nekem furcsa meglátásom van ezért kérdezem mi a normális másoknál. Egy pár év alatt megszokta már nem zárkozik a fürdőben és ledöltek a tabuk de sok munkámba került hogy egy tabuktol mentes öszinte intim felszabadult férfit előássam. Nem kérdeztem tőle de szerintem a szex az exjével nem lehetett nagy szám sötétben paplan alatt annyit mondott az ex hasonlitott a pinokkiora (fábol volt)ennyiben hagytam nem kiváncsiskodtam de gondolom a szemérem miatt volt ez.
2012. szept. 17. 13:07
 19/24 anonim ***** válasza:
76%

15-ös vagyok

Eleinte én párom is szégyellős volt,kb 2 évembe került mire hozzászoktattam hogy nyáron felesleges ruhát felveni otthonra,és bejöhet akármikor a fürdőbe (nagywczés közben nem persze).

Aki azt irja hogy megunják egymást meztelenül az emberek.

Tévedés.

Aki megunja és erre fogja,az megunta volna kisestélyiben is.

15 éve vagyunk együtt,májustól októberig meztelenül flangálunk otthon,lát szőrtelenités közben,fogta a fejem hányós virusnál,takaritotta fel a pisit alólam mert a gyerek még a hasamban egyik lábával a hólyagomat,másikkal a vesémet rugdosta,,én is kacsáztattam őt,és még sorolhatnám.

Mégis ő a legvonzóbb férfi nekem,imádom,és ő sincs velem másképp,15 év után is tud csillogni a szeme ha meglát.

2012. szept. 17. 13:36
 20/24 anonim ***** válasza:
53%
15ös válaszolóval értek egyet 100%osan!!
2012. szept. 17. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!