Egy kapcsolatban számít hogy ki miket élt már át? Mennyire "világot látottak"?
Tetszik egy srác, 25 éves. 18 évesen, érettségi után kiment Amerikába dolgozni, most jött haza a nyáron. Tehát 7 évig kint volt, közben járt Thaiföldön, Mexikóban, Egyiptomban, Angliában, Ausztráliában élt 1-2 évet. Én elvégeztem a sulit, most pályakezdő munkanélküli vagyok és ennyi ami velem történt, élem a hétköznapokat...Ez számít hogy velem semmi ilyen érdekes dolog nem történt?
22/L
Személyiségfüggő.
Mi is igy jöttünk össze.
Én végigjártam rengeteg országot,dolgoztam rengeteg területen,párom csak azt az 5 évet élt más városban mig egyetemre járt,aztán haza a szülővárosba,azóta is itt él(ünk).
Mióta összekerültünk,hozzászoktam a nyugihoz,ledoplomáztam,rendes melóm van,éljünk a nyugis hétközpajainkat,nem hiányzik a pörgés,ami bizonytalansággal is járt (majd lesz valahogy alapon)
Nincs jobb érzés mint a biztos otthon,amihez egy olyan partner is kell,akivel el tudod képzelni hogy együtt öregedsz meg.
attól függ, hogy lenyugodott-e a srác és megpihenne-e mialatt te kalandoznál ....
párom is ilyen, idősebb nálam, igaz én is sokat utazom, de ő rengeteg helyen élt már, viszont őt nem zavarja ha nélküle elutazom 1-2 hétre / hónapra, mert megérti, hogy nekem még kell ilyen élmény, néha meg együtt is utazunk, ha sikerül.
ha még nem nyugodott le / unt bele akkor meg kalandozhattok együtt, az még jobb :) meg kell kérdezni, hogy látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!