Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolatban számít hogy...

Egy kapcsolatban számít hogy ki miket élt már át? Mennyire "világot látottak"?

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác, 25 éves. 18 évesen, érettségi után kiment Amerikába dolgozni, most jött haza a nyáron. Tehát 7 évig kint volt, közben járt Thaiföldön, Mexikóban, Egyiptomban, Angliában, Ausztráliában élt 1-2 évet. Én elvégeztem a sulit, most pályakezdő munkanélküli vagyok és ennyi ami velem történt, élem a hétköznapokat...Ez számít hogy velem semmi ilyen érdekes dolog nem történt?

22/L

2012. szept. 14. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Személyiségfüggő.
2012. szept. 14. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít. Ha te is tetszel neki és szimpatikus vagy akkor hidd el ez lesz a legkevesebb baja, hogy te nem voltál még itt meg ott.
2012. szept. 14. 14:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Személyiségfüggő.

Mi is igy jöttünk össze.

Én végigjártam rengeteg országot,dolgoztam rengeteg területen,párom csak azt az 5 évet élt más városban mig egyetemre járt,aztán haza a szülővárosba,azóta is itt él(ünk).

Mióta összekerültünk,hozzászoktam a nyugihoz,ledoplomáztam,rendes melóm van,éljünk a nyugis hétközpajainkat,nem hiányzik a pörgés,ami bizonytalansággal is járt (majd lesz valahogy alapon)

Nincs jobb érzés mint a biztos otthon,amihez egy olyan partner is kell,akivel el tudod képzelni hogy együtt öregedsz meg.

2012. szept. 14. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 14. 14:47
 5/6 anonim ***** válasza:

attól függ, hogy lenyugodott-e a srác és megpihenne-e mialatt te kalandoznál ....

párom is ilyen, idősebb nálam, igaz én is sokat utazom, de ő rengeteg helyen élt már, viszont őt nem zavarja ha nélküle elutazom 1-2 hétre / hónapra, mert megérti, hogy nekem még kell ilyen élmény, néha meg együtt is utazunk, ha sikerül.

ha még nem nyugodott le / unt bele akkor meg kalandozhattok együtt, az még jobb :) meg kell kérdezni, hogy látja

2012. szept. 14. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindössze nem lesz közös témátok!!
2012. szept. 17. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!