Mennyire vagytok intim kapcsolatban a ferjetekkel elettarsal?
A férjednek van igaza! Pucéran mászkálni még előtt sem illik. Kivétel, szex közben.
Nem fürdünk együtt, WC-zni még úgy sem.
Ezek nem tartoznak az intim kapcsolathoz, csupán illemszabályok.
Teljesen intim a kapcsolatunk.
Zuhanyzunk egymás előtt, együtt is, borotválkozunk is, én is pucéran alszok és szoktunk pucéran mászkálni.
Ha beteg egyikőnk, a másik ápolja, mit kell ezen szégyellni? Nyilván a hányásomat nem elemezgeti, de csinál nekem pirítóst, főz teát.
Ha úgy hozza a helyzet, akkor persze, fürdünk együtt, a wc-zés azért főleg, ha nagy dologról van szó, szeretjük egyedül végezni, de ha véletlenül úgy alakul, akkor elintézzük egymás előtt is. Sajnos több betegségen is átestem az elmúlt 2 évben, műtöttek is és volt, hogy nagyon kínlódtam, de ott volt mellettem, nem értem ezen mi szégyellni való van.
Simán meztelenkedünk a másik előtt. És nem zavar minket, ha fényes nappal van szex köztünk, nem csak este.
Szóval igen, elég intim a kapcsolatunk.
Kedves első válaszoló!
Miért is nem illik az embernek a házastársa előtt meztelenül mutatkozni? Meg mi az, hogy illemszabályok? Illemszabály, hogy nem illik teli szájjal beszélni, de azt te hol olvastad, hogy illetlenség együtt fürdeni vagy meztelenül mutatkozni a párunk előtt?
Érdekes lehetsz, amint öltözöl át és megkéred a párodat, hogy forduljon el, mert át szeretnél öltözni és illetlenség, ha meztelenül meglát.
Ez csupán intimitás kérdése, nem az illemé. Kinek milyen mértékű az intim szférája. Van akinek kicsi és van akinek tágabb. Van akinek belefér az együtt fürdés, a meztelen látvány, van akinek ezek szerint nem.
A kérdező nagyon jól tette fel szerintem a kérdést, mennyire intim egyes párok kapcsolata? Ezek szerint neked nagyon nem intim a kapcsolatod.
Furdunk egymas elott van, hogy egyutt, de borotvalkozni maganyomban szeretek.
Wc-zni nem szoktam elotte,nem megy, o viszont nem zavartatja magat, engem sem zavar.
Meztelenul nem szoktunk maszkalni, van egy ket eves gyermekunk es elotte szerintunk nem kene, neki menne amugy.
Wc-zni pedig megtanultam a gyermekem jelenleteben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!