Miért csodálkoznak a szülők, hogy züllött a mai
fiatalság?
Figyelt kérdés
Sorban olvasom itt tizenéves kamaszok írásait,hogy milyen szinten terrorizálja őket a családja lelkileg,szerintem nem kell bemutatni.Sokat lehet arról is olvasni,hogy a szülők folyton a gyerekeiken vezetik le a feszültséget.Oké,hogy pocsék a gazdasági helyzet,meg hogy kevés a pénz,mindenki sz@rban van,de miért kell a gyerekeket bántani?És akkor ha így bánnak velük,akkor miért csodálkoznak,hogy isznak,drogoznak,kocsmáznak,qrválkodnak,meg züllenek?
Elárulok neked egy titkot: ez mindig is így volt, nem csak a "mai fiatalság" és azok szülei.
2012. szept. 15. 16:56
2/20 anonim válasza:
Ez régen is épp igy volt, csak régen nem olvashattad az interneten.
2012. szept. 15. 16:57
3/20 anonim válasza:
És te majd miért fogsz csodálkozni, hogy az itt jelenlevők 90%-a majd veszekedést szít egymás közt ezen kijelentésed miatt? A választ megadtad magadnak, a gyerekek elzüllenek, hasonulnak a felnőttekhez....ez az oldal jó példa erre, mitől olyan a mai fiatalság....
2012. szept. 15. 16:57
4/20 anonim válasza:
A fene jó feminizmus...
Akkor meg ne nyekeregjenek a nők, hogy nekik nem elég a fakanál.Most itt az eredmény:nincs, aki összetartsa a családot, mert a nőnek is e melóhelyen szívják a vérét, ahelyett, hogy otthon csinosan, tiszta lakással, finom házi ebéddel, boldogan várná a családját és így lenne energiája még kicsit jobb kedvre deríteni őket.Beszélgetni, kedveskedni.Kár volt ennyire felrúgni a hagyományos családmodellt.Egy családban mindenkinek meg kellene hogy legyen a maga helye.Most ez nincs és látszik, hogy a szülő is, a gyerek is megsínyli ezt.
2012. szept. 15. 17:01
5/20 anonim válasza:
Egyetértek veled, de a két első válaszolóval is.
Szörnyű olvasni, mi megy egyes családokban és főleg hogy milyen sok ilyen család van. Viszont ez tényleg így volt régebben is. Csak technikailag fejlődik az emberiség. :(
2012. szept. 15. 17:03
6/20 A kérdező kommentje:
4 Ha olyan szuper jó dolog lett volna a régi családmodell,akkor nem ment volna tönkre.
2012. szept. 15. 17:06
7/20 A kérdező kommentje:
Ebben lehet valami,hogy régen is így volt,csak azt nem értem,hogy egyes embereknek miért olyan nagy a szájuk,hogy ő nem erre nevelte a gyerekét.Hát dehogynem.
2012. szept. 15. 17:07
8/20 anonim válasza:
Az ellenkező véglet is nagyban hozzájárul a dolgokhoz. Gyerek el van kényeztetve, Iphone, drágábbnál drágább ajándékok, és nem csak szülinapra, névnapra, karácsonyra, elkényeztetés, túlzásba vitt fényezés all day, all night... Az olyan dolgokra viszont teljesen semlegesen reagáltak, amiért én annyi idős koromban állhattam be a sarokba és aznap már nem volt tévézés. Aztán persze ha felnőnek, azt hiszik magukról, hogy ők a legjobbak, a legszebbek, a legszuperebbek, és nekik mindent szabad, ahogyan annak idején anyuci és apuci megmutatta.
2012. szept. 15. 17:08
9/20 anonim válasza:
Én annak idején züllöttem rendesen. De nem a szüleim miatt. nem biztos, hogy a mai fiatalok azért csinálják, mert rossz a légkör otthon! Valóban meglepő, hogy miket csinálnak, és hány évesen. Akárki akármit mond, ez nem volt így régen!De változik a világ, és tartani kell a lépést vele. Szem előtt kell szerintem azt is tartani, hogy egy tini, aki épp "utálja" a szüleit, nem biztos, hogy reális valójában teszi fel a kérdést. Nem kell mindent elhinni.
2012. szept. 15. 17:15
10/20 anonim válasza:
Egyrészt igaz amit a kérdező ír, nem ment volna tönkre ha jó lett volna...valószínű nem tetszik, hogy nem te vagy (a nagy férfi)az "úr", persze hogy ez böki a pasik szemét, hisz valamilyen szinten őket fosztották meg valamitől, a másik fele meg, hogy akármit megnézel ami azt ábrázolja hogy egy nő van otthon, és el van tartva akkor mekkora ri.bancnak el van már hordva mert nem csinál semmit csak kitartják...el kéne már dönteni mit akartok, kedves "férfiak"....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!