engem sem engednek el(16L)én azt hazudom h barátnőmnél alszom-persze ez nem jó megoldás és nem is sűrűn hazudok,de hát máshogy nem tudnék elmenni
2012. szept. 12. 23:27
2/27 anonim válasza:
ott csak elkurvultok :D
2012. szept. 12. 23:30
3/27 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó, hogy vigyáznak rád.10-ig kint lehetsz+ hazaút.10:30-11:00 vagy otthon.Szerintem az épp elég.
Bárcsak minden kamaszlányra figyelnének a szülei.Akkor talán nem lenne ennyi megtört lélek és kibicsaklott élet.
2012. szept. 12. 23:54
4/27 anonim válasza:
Ez normális. Hívd át a barátnőidet, és táncoljatok. Meg van a diszkó.
2012. szept. 13. 00:02
5/27 anonim válasza:
Kivárod, míg idősebb leszel. Nem te vagy az egyetlen 15 éves, aki nem diszkózik hajnalig.
2012. szept. 13. 00:03
6/27 anonim válasza:
Discoba én sem engedném a lányom, televan drogossal, a pasik nagy része meg azért jár csak mert dugni akar.
2012. szept. 13. 00:06
7/27 anonim válasza:
Eleve diszkóba 15 éveseket be sem engednek. Vannak tini diszkók, amik 10 órakor befejeződnek.
2012. szept. 13. 00:23
8/27 anonim válasza:
7. válaszoló, beengedik.
Nálunk, a helyi topogóban találkoztam egyik 11! éves ismerősömmel, ült a boxban s*ggrészegen, és lógott a cigi a p*fájából.
Igen, teljesen normális, hogy 15 évesen nem engednek el. Nem maradsz le semmiről.
2012. szept. 13. 01:27
9/27 anonim válasza:
Én 15 évesen éjfélig jártam el és az már 10 éve volt... o.o Megértem amúgy, a legtöbb ennyi időst már elengedik, ha nem is hajnalig de tovább, aztán olyan szar, mikor mindenki marad, csak neked kell menni.
Egyébként a KI engednek az nekem nem is úgy hangzik, hogy ELengedik valahova, ahonnan van hazaút meg stb. hanem KI a ház környékére... Legalább is mi így mondtuk, meg most is így mondják a kamaszok a környezetemben. KI max az utcába járnak a játszótérre, vagy a téren ahol laknak a padra. Bulizni ELjárnak.
2012. szept. 13. 02:04
10/27 anonim válasza:
Mi a tökömet pattog itt minden kis 14-5 éves csitri. Én még 17 évesen is csak 10ig lehettem kint őpedig sose discóztam, kur,válkodtam. Akkor is komoly kapcsolatom volt már és nem haragudtam, nem is haragszom a szüleimre. Belőlem legalább normális ember lett nem pedig egy olyan akin 13 éves korára már a fél város átment mert be volt ba,szva a discóban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!