15 vagyok és anyámék nam engednek el bulizni, mit tegyek?
Ez a 10 óra kb normális, de csak ha nem minden nap, suliidőben nyilván nem. Légyszi ne akarj mindenáron discopitsa lenni, nem éri meg.
19L
NEM mindig a legrosszabb esetekre kell gondolni! Most attól, hogy néha elmegy szórakozni, még nem biztos, hogy valami drogos qrva lesz.
Amúgy az nem feltétlenül baj, ha még csak 10-ig engednek. Amikor én voltam 15, akkor az utolsó buszig voltam engedve (22:45, de ebből lejön az idő, mire elsétálok a megállóba) De hidd el, legtöbbször nem kell sokkal tovább maradnod és elhal a hangulat.
Itt nem csak arról van szó, hogy ő mit csinál a szórakozóhelyen, hanem hogy 10 körül még relatíve biztonságos dolog hazamenni egyedül, sötétben. Akkor még mászkálnak normális emberek is az utcán, ellenben éjfél után...
Sok lány, nő, nem is tinik, így tűnnek el, halnak meg. Persze, mind tudjuk, hogy ez velünk soha nem fordulhat elő, csak másokkal...
Szóval teljesen normális dolog, hogy 10-ig van kimenőd, s zsüleid még így is megengedőnek és nem őskonzervatív zsarnoknak tűnnek.
normális helyre be sem engednek 18 alatt, szóval nem is értem igazán, h miféle discoba szeretnél menni.
én ennyi idősen max koncertre mehettem, de onnan is tipli volt 10kor. nem is akartam volna tovább maradni, mert macerás volt felénk az éjszakai közlekedés.
én gimis koromban összesen 2x voltam discoban asszem.
akkor már 11-12 körül nagy buli volt, ez mára már kitolódott 2-3 óra körülre.
10 körül talizunk a városban, most piáljunk 3ig, h tudjunk táncolni ne csak 1-2 ember között, h elüssük az időt?
sztem ez nagyon gáz, 12kor még zárva volt az egyik legjobb hely a városban, mert úgysincs senki alapon. Én meg már 1kor tök álmos vagyok, fa szom vár 3ig egy jó kis bulira.
sztem ne diszkózz ennyi idősen, inkább tanulj.
bár úgyis be vagy zsongva, hazudni fogsz, h elengedjenek előre látom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!