15 vagyok és anyámék nam engednek el bulizni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Max 1O. engednek ki.Ez normális?Mit csináljak ,hogy elengedjenek Discozni? 15/L2012. szept. 12. 23:17
21/27 anonim válasza:
Én is 15 voltam egyszer nem voltam bulizni és szerintem nem is fogok. Még jó,hogy nem engednek el. Hálistennek még vannak normális szülők. Vannak olyan ismerőseim akik nálam fiatabbak és minden héten kiírják fbre: na kijön el ma inni? stb. szánalom
22/27 anonim válasza:
Hát engem se nagyon akartak még engedni a barátom nélkül,mert akkor jöttem össze vele mikor leballagtam általánosból, és azt szerették ha vele megyek bárhova, magamba nem nagyon örültek neki!:) 1x a discoba is azon a nyáron elsőnek mentem éjfélig lehettem barátnőkkel együtt! Szóval nyugi, majd jön az magától,de lehet jobb lenne még nem menned, ne h vmi rossz társaságba kerülj...! vagyis ne magadba!!!
23/27 anonim válasza:
én is 15 vagyok, de abszolút megértem a szüleidet...ráérsz még seggrészegre inni magad, 15 évesen inkább tanulj.
24/27 anonim válasza:
Szia :D Van erre megoldás: SZÖKJ :) ha okos vagy, nem buksz le. Én is szökdösök.
25/27 anonim válasza:
24-es gratulálok -.-
Még egy ....
26/27 anonim válasza:
24-es vagyok.
Azt már több, mint két éve írtam.
Mostmár én is azt gondolom, hogy 15 évesen nem kell éjjelekig bulizni.
:)
27/27 anonim válasza:
Igen,de sajnos ezt lehet az a kislány megcsinálta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!