Szerintetek igaza van a keresztanyámnak, hogy ilyeneket mond?
Annyira rosszul esett amit mondott:(
Az unokatestvéremnek ( a gyerekének) valószínüleg sikerül befutnia.Van egy producere és egy nagy stúdió ahol dolgoznak.Egyik nap bent voltam nála az üzletébe és beszélgettünk.Jelentkeztem idén az x faktorba de nem sikerült bekerülnöm sajnos. Aztán elkezdett dicsekedni,hogy az unokatesóm dalokat ír,neki most mennyire megy a szekér,és hogy én csak egy énekes vagyok de belőle árad a zene mert zenét ír és én nem.Azt mondta hogy ő őstehetség,én nem mert csak énekes vagyok..Ez annyira rosszul esett,mert az unokatesómnak semmi hangja nincs,rapelni sem tud csak kapott egy jó kis reklámot amit megtudott fogni magának.Én nagyon szeretek énekelni és azt mondják hogy tudok de ez annyira rossz érzés.:(
http://www.youtube.com/watch?v=05uRgPyIMfI&feature=youtu.be
ha van kedvetek meghallgatni :)
egyébként meg az x faktorról jut eszembe,hogy soha azéletbe nem jelentkezem rá.Kurv*nagy hazugság az egész.Egy csomó "nyílt" titkotmegtudtam...
No, lassuk csak. :)
1. Ne add fel. A hangodat kepezd, nehany halyen erzek kisebb bizonytalansagokat, de semmi baj, ezeket lehet csiszolni, az alapok nem rosszak, söt... DE! Ezeket a tehetsegkutatokat hanyagolnam. Keress zeneszeket, irjatok dalokat - ha eddig nem igy volt - es kiserletezzetek. Leginkabb talald meg a stilusod, es probalj azon belül egy sajat dolgot letrehozni. Ez hosszu ut lehet, de sok esetben kifizetödöbb. Ne haragudj, de ezek a tehetsegkutatok egeszen masrol szolnak, es csak ideig oraig tart a hatasuk...
2. Nekem is van olyan ismerösöm, aki reklamot kapott, neves stylist dolgozott rajtuk, neves kiadoval szerzödtek, klippet forgattak, profi studioban dolgoztak... Most megsem tartanak sehol. Szoval a keresztanyad jobban tenne, ha nem boritekolna el a sikert, könnyü elverezni mar az elejen.
Sok ilyet lattam, sok zenesz ismerösöm van.
az egész kamu hallod :d
5 válogató volt a zsűris előtt,közbe úgy állítják be hogy csak 1
Az egyik barátnőm is jelentkezett őt mutatták is múlthéten a zsűri előtt.
Érte az rtl stábja ment le a városába hogy menjen el az xbe.Felvitték őt meg pár embert kocsival pestre az első válogatásra és már ott kaptak sminkest,kamerák kísérték mindenhová,és ruhát is kaptak. A második válogatón már megmondták neki hogy milyen ruhába menjen( már itt ráhúznak az emberre egy "imidzset") és hogy fekás dallal készüljön.,és milyen legyen a haja stb...Pl Barna Gergő dalát se Ő maga választotta ki a mostani x be. Hanem a stáb...Szóval végülis lehet akármilyen jó hangod,a stáb dönti el hogy beéget-e vagy sem.Az ilyen tehetségkutatók olyanok mint egy szereplőválogatás.Itt adott karakterekre keresnek szereplőket,hogy minnél eladhatóbb legyen.Volt olyan a mostani válogatón a zsűris fordulónál,amit láthattatok a tv-be múlthéten,hogy az a gyerek aki adja a zenét hátul,direkt lehúzta,eltorzította a zenét,hogy az énekes hamisan énekeljen és beégjen...Akkor egy csomóan hátszéllel mennek.A másik ismerősöm meg egy fszi futtatja és be is jutott a top 50-be asszem..szóval itt minden kamu.Egyik ember se olyan mint amilyen az életben:)
Szia! Szerintem jó hangod van,ne add fel! Egyszer neked is sikerülni fog. A keresztanyádat meg sz.rd le nagy ívben ha ilyen bunkó. Ha béna hangod lenne akkor sem kéne mondani...
Abszolút hallású lány a zeneművészetiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!