Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a keresztanyámnak, hogy ilyeneket mond?

Figyelt kérdés

Annyira rosszul esett amit mondott:(

Az unokatestvéremnek ( a gyerekének) valószínüleg sikerül befutnia.Van egy producere és egy nagy stúdió ahol dolgoznak.Egyik nap bent voltam nála az üzletébe és beszélgettünk.Jelentkeztem idén az x faktorba de nem sikerült bekerülnöm sajnos. Aztán elkezdett dicsekedni,hogy az unokatesóm dalokat ír,neki most mennyire megy a szekér,és hogy én csak egy énekes vagyok de belőle árad a zene mert zenét ír és én nem.Azt mondta hogy ő őstehetség,én nem mert csak énekes vagyok..Ez annyira rosszul esett,mert az unokatesómnak semmi hangja nincs,rapelni sem tud csak kapott egy jó kis reklámot amit megtudott fogni magának.Én nagyon szeretek énekelni és azt mondják hogy tudok de ez annyira rossz érzés.:(

2012. szept. 13. 20:34
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
úgyérzem pedig hogy ebbe a pocachontasba épp hogy van élet:)
2012. szept. 13. 22:52
 42/59 A kérdező kommentje:

de van olyan is ahol rock félét énekelek

Hollywood hills/ha azt mondhatjuk rocknak/

2012. szept. 13. 22:53
 43/59 anonim ***** válasza:

van benne, jobb mint adele. Jó, most így 2szor..jobban hallom, már félkómában vagyok órák óta, kicsit nehezen érzékelek.

Hány éves vagy?

2012. szept. 13. 22:58
 44/59 A kérdező kommentje:
16.
2012. szept. 13. 22:59
 45/59 A kérdező kommentje:
amúgy én is érzem hogy inkább a lírai dalok passzolnak a hangomhoz,de ha egyszer annyira imádom a rockot,meg a többit:)
2012. szept. 13. 23:01
 46/59 anonim ***** válasza:

Elég érett hangszíned van ahhoz képest.

Én is szívesen lennék énekes, vagy színész, de nincs hangom hozzá. Nem hamis, de nem is nagy durranás.

Így maradok rendezvény vagy utazásszervező esteleg később valamilyen edző. :))) :(

2012. szept. 13. 23:04
 47/59 A kérdező kommentje:

mindenki ezt mondja a hangomról,meg a külsőmről is.Valamiért koraérett vagyok.:)

Amúgy meg olyan nincs hogy nincs jó hangod.Mindenkinek jó a hangja csak a hallásod nem jó ezért énekelsz hamisan.A hallást meg fejleszteni lehet....csak mondom.

2012. szept. 13. 23:06
 48/59 anonim ***** válasza:
nem hamis vagyok, csak nincs szép hangszínem :/
2012. szept. 13. 23:06
 49/59 A kérdező kommentje:
lány vagy amúgy?:D
2012. szept. 13. 23:07
 50/59 A kérdező kommentje:
na ez is hülyeség:D max különleges hangszíned van,de akkor is lehet szép ha fejlesztve van.Na mindegy
2012. szept. 13. 23:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!