Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a keresztanyámnak, hogy ilyeneket mond?

Figyelt kérdés

Annyira rosszul esett amit mondott:(

Az unokatestvéremnek ( a gyerekének) valószínüleg sikerül befutnia.Van egy producere és egy nagy stúdió ahol dolgoznak.Egyik nap bent voltam nála az üzletébe és beszélgettünk.Jelentkeztem idén az x faktorba de nem sikerült bekerülnöm sajnos. Aztán elkezdett dicsekedni,hogy az unokatesóm dalokat ír,neki most mennyire megy a szekér,és hogy én csak egy énekes vagyok de belőle árad a zene mert zenét ír és én nem.Azt mondta hogy ő őstehetség,én nem mert csak énekes vagyok..Ez annyira rosszul esett,mert az unokatesómnak semmi hangja nincs,rapelni sem tud csak kapott egy jó kis reklámot amit megtudott fogni magának.Én nagyon szeretek énekelni és azt mondják hogy tudok de ez annyira rossz érzés.:(

2012. szept. 13. 20:34
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
Szerintem jó a hangod,ne add fel!Csak előre!!!Esetleg énektanárhoz tudsz járni?
2012. szept. 13. 22:40
 32/59 anonim ***** válasza:

szerintem szépen énekelsz és hangod is szép.

Lehet rossz dalt adtál elő.

Ez a pocahontasos jó, de adele-t nagyon nyávogod, ami idegesítő. Minden hangszínhez más zenestílus illik, az x faktorba olyat keresnek, ami popzenéhez jó. Talán musicalénekléssel próbálkozhatnál jobban, vagy líraibb zenékkel, szerintem fejleszd még magad. A tehetségek is fejlesztik.

2012. szept. 13. 22:40
 33/59 anonim ***** válasza:

Meg, próbáld meg izgalmassabbá tenni a hangod, ahhoz lehet tanár kel.. tvseknek nem elég, ha egy hang tiszta, kell valami különlegesség, vibrálás, hogy át tud adni az érzéseid. IGazából ez az elóadóművészet.

Nem nyávogni, és nem érzéstelenül énekelni. Ezen vagy te segítesz, ha visszahallgatod, vagy tanár.

Az írásomért bocsi, mielőtt belekötne valaki, fekszek, és fáj vállam, nehéz írni.

2012. szept. 13. 22:43
 34/59 A kérdező kommentje:
nem szeretem a musicaleket...vagyis úgy bajom nincs igazán velük,de én inkább a pop,rock,pop-rock,opera,RnB,jazz...ilyesmi:)
2012. szept. 13. 22:44
 35/59 anonim ***** válasza:
Jövőre próbáld meg az új tv2-es műsort.
2012. szept. 13. 22:46
 36/59 A kérdező kommentje:
énektanárnál már voltam kb 2 hónapig.Azt mondta nagyon fejlődőképes vagyok,de amúgy rohadt drágák. Asszem 1 hónapra 40.000 ft egy normális énektanár...
2012. szept. 13. 22:48
 37/59 A kérdező kommentje:

a voice-t?

hm..:D

voltam azon is idén :D:D

38/59 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azt szereted, de ez a lassú dal tök jól áll. És még jobban állna, ha lenne benne élet.

A rockzenéhez meg főleg kell. Énekeltél már? olyat nem tudzs feltenni?

39/59 anonim ***** válasza:
Aha, és ott mit mondtak?
2012. szept. 13. 22:49
 40/59 A kérdező kommentje:
mondjuk ott kaptam is kritikát A Molnár Mártától.Azt mondta,hogy intonációs problémáim vannak,és nem eresztem ki a hangom de szerinte ez mind azért van mert még mutálok.Meg hogy mindenképp maradjak a könnyűzenénél,és pár év múlva ha lecsengett a mutálás akkor próbáljam meg.
2012. szept. 13. 22:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!