Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a keresztanyámnak, hogy ilyeneket mond?

Figyelt kérdés

Annyira rosszul esett amit mondott:(

Az unokatestvéremnek ( a gyerekének) valószínüleg sikerül befutnia.Van egy producere és egy nagy stúdió ahol dolgoznak.Egyik nap bent voltam nála az üzletébe és beszélgettünk.Jelentkeztem idén az x faktorba de nem sikerült bekerülnöm sajnos. Aztán elkezdett dicsekedni,hogy az unokatesóm dalokat ír,neki most mennyire megy a szekér,és hogy én csak egy énekes vagyok de belőle árad a zene mert zenét ír és én nem.Azt mondta hogy ő őstehetség,én nem mert csak énekes vagyok..Ez annyira rosszul esett,mert az unokatesómnak semmi hangja nincs,rapelni sem tud csak kapott egy jó kis reklámot amit megtudott fogni magának.Én nagyon szeretek énekelni és azt mondják hogy tudok de ez annyira rossz érzés.:(

2012. szept. 13. 20:34
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
2012. szept. 13. 20:58
 12/59 A kérdező kommentje:
Igazából azt inkább visszavonom hogy nem tud rapelni,mert végülis abba egész ügyes de a hangja szerintem egy 10-es skálán kb 5.Nem akarom leszólni nagyon mert unokatesóm de régen is voltak ilyen stúdió felvételei csak azok amatőr szinten mentek.Azokban irtózatosan pocsék volt az énekhangja és a nagynéném akkor is ajnározta hogy milyen jó volt.
2012. szept. 13. 21:01
 13/59 anonim ***** válasza:
87%
Nem rossz a hangod, de nekem nem tetszik. Túl sok benne a nyávogás (amikor valamit rekedten akarsz elkezdeni, de csak ilyen cicahang jön ki), és szerintem sok a felesleges vibrato. Ja és persze a kiejtést is gyakorolhatnád.
2012. szept. 13. 21:04
 14/59 A kérdező kommentje:
meg amúgy ha az ő hangjáról is tennék fel az nem lenne fer mivel az ő dalai stúdiós felvételek ahol szépen kicsinosítják az énekhangot
2012. szept. 13. 21:04
 15/59 A kérdező kommentje:
tudom hogy nincs jó hangom,és épp ezért esik rosszul mert ez az egyetlen dolog amit szeretek csinálni,és így szar hogy nem megy neki meg igen
2012. szept. 13. 21:05
 16/59 A kérdező kommentje:

vagy itt van még egy.

http://www.youtube.com/watch?v=HSI_H9SNvnU&feature=youtu.be

ez talán jobb.Ezt csak így Nektek töltöm felszóval semmi nagyot ne várjatok

2012. szept. 13. 21:09
 17/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem rossz. Gyakorolj és ne ad fel.
2012. szept. 13. 21:10
 18/59 anonim ***** válasza:
100%

Jó hangod van, és te is ezt hiszed.

NEKEM rossz hangom van. Épp ezért nem töltöm fel sehova, és a zuhanyzón kívül nem is nagyon kérkedek vele.

Ha valóban azt gondolnád, hogy rossz a hangod, feltöltenéd idegeneknek, hogy röhögjenek rajta? Nem. Mert jó hangod van, és ezt tudod. Ez a magabiztosság az, ami hiányzik belőled.

2012. szept. 13. 21:14
 19/59 anonim ***** válasza:
0%
nem tudom, hogy az unokatestvéred milyen, de amit te feltettél az szerintem nem annyira jó. kár ezt a popsztárságod meg ikszfaktort erőltetni, úgyis unalmas zenék. nem leszel popsztár. ezt az álmot inkább add fel.
2012. szept. 13. 21:15
 20/59 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy az alaphangom jó,de énekelni nem tudok.Vagyis összeségében mégse jó.És gondolom az xbe is ezért nem kerültem be.
2012. szept. 13. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!