Szerintetek igaza van a keresztanyámnak, hogy ilyeneket mond?
Annyira rosszul esett amit mondott:(
Az unokatestvéremnek ( a gyerekének) valószínüleg sikerül befutnia.Van egy producere és egy nagy stúdió ahol dolgoznak.Egyik nap bent voltam nála az üzletébe és beszélgettünk.Jelentkeztem idén az x faktorba de nem sikerült bekerülnöm sajnos. Aztán elkezdett dicsekedni,hogy az unokatesóm dalokat ír,neki most mennyire megy a szekér,és hogy én csak egy énekes vagyok de belőle árad a zene mert zenét ír és én nem.Azt mondta hogy ő őstehetség,én nem mert csak énekes vagyok..Ez annyira rosszul esett,mert az unokatesómnak semmi hangja nincs,rapelni sem tud csak kapott egy jó kis reklámot amit megtudott fogni magának.Én nagyon szeretek énekelni és azt mondják hogy tudok de ez annyira rossz érzés.:(
na és ez??
Ez sem jó?
bocsi ha idegesítek valakit.
valaki nem akar véleményt mondani róla?:)
csakmert 10-en megnézték de nem írtak választ.
Szia!
Nekem nagyon ismerős a hangod! Nem te tetted fel valamelyik számodat ugyanerre az oldalra pár hete? Asszem az a csaj is az x-faktorból esett ki idén.
Ha te vagy akkor megismételném az odaírt hozzászólásomat: Szerintem nagyon jó a hangod :)
A keresztanyádra meg ne figyelj oda, elvakítja őt az unokatesód sikere.
Jó éjt!
21:14-esnek üzenem:
ti kértétek hogy tegyek ki,és igen nyilván azért jelentkeztem az xbe mert szeretek énekelni,és úgyérzem van hangom.Az már más dolog hogy azt a hangot amit kaptam hogy tudom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!