Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu betegen el akar küldeni...

Anyu betegen el akar küldeni suliba?

Figyelt kérdés
Ma hőemelkedéssel (37,8) jöttem haza (ami lecsúszott most 37,3-ra) és anyu közölte hogy ne ringassam abba magam hogy holnap itthon maradhatok.Elküldött ilyen wickért vagy miért ami olyna mint a neo citran és most azt kortyolgatom.A torkom piros,kapar,a nyirokcsomóim duzzadtak,ma nagyon rosszul voltam a suliban mert gyakorlaton voltunk és 3 órán át csak álltam..szerintem a cukrom is lement mert majdnem összeestem. A torokfájás az még elviselhető de furán érzem magam...Most már nekem is lelkiismeret furdalásom lenne ha holnap itthon maradnék.Szerintetek mit csináljak? Most verjem ki a hisztit anyunak?
2012. szept. 11. 16:33
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
kit bszok át??? vagy mivan??
2012. szept. 11. 17:59
 32/53 A kérdező kommentje:
az inlfuenzás történetemet már leírtam.Nem tehetek róla hogy nehéz a felfogásod
2012. szept. 11. 18:00
 33/53 anonim válasza:
Engem 40 fokos lázzal küldtek suliba miután bevettem a gyógyszert és túléltem(mondjuk elég nehezen mentem és figyelni se tudtam az órán,volt amikor séta közben a falnak kellett támaszkodnom)
2012. szept. 11. 18:00
 34/53 A kérdező kommentje:
íí azt csoda hogy túlélted. 40 fokosakat általában már kórházba küldik....Tudom mert bátyámat is beutalták( mielőtt valaki ebbe is belekötne)
2012. szept. 11. 18:08
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
én sokszor voltam betegen suliba... azt aludtam végig.. tök mind 1 itthon vagy ott alszok xD
2012. szept. 11. 18:16
 36/53 anonim ***** válasza:
62%

Anyukádnak üzenem, hogy az én gyerekem miattad betegedne meg, mert betegen küld el az iskolába téged, nem tenné zsebre amit kapna!! Hogy utálom az ilyen embereket, te jó ég!

Szerintem este meg reggel mérd meg a lázad, és ha lázas vagy vagy rosszul vagy, menj orvoshoz.

2012. szept. 11. 18:19
 37/53 anonim ***** válasza:
81%
arról beszélek h ne hisztizz itt nekünk, mikor a hülye is tudja h baromira nem vagy beteg, csak szimplán suliundorod van. nem vagyunk hülyék, mi is voltunk tinik. tessék szépen elmenni a suliba, mert hőemelkedéstől baromira nem lesz semmi bajod. szted melóba tolerálni fogják h fáj a hajad és nem mész dolgozni? nem. vagy lógjál rendesen, vagy sehogy.
2012. szept. 11. 18:21
 38/53 anonim ***** válasza:
28%
0%? Remélem ha a lepontozó gyereke betegszik meg valaki más miatt, akkor nagyon-nagyon boldog lesz tőle és büszke lesz magára, hogy ilyesmit kíván a gyerekének!! Részvétem a családnak! #36
2012. szept. 11. 18:23
 39/53 anonim ***** válasza:
81%

Anyád nem hülye, mindegy, hogy itt miket hordasz össze, meg hogyan játszod a hattyú halálát.

Ha olyan kiba.szott beteg lennél, akkor nem itt rinyálnál, hogy de igen is te ooooolyan beteg vagy, hogy még hőemelkedésed is volt, hanem fognád és ott ülnél az orvosnál, hogy adjon valamit, amitől jobb lesz.

2012. szept. 11. 18:23
 40/53 A kérdező kommentje:
most mértem a lázam 38,2,és tádááááám még mindig itt ülök. Gondoltam hogy felfog szökni.
2012. szept. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!