Van egy barátom. és egyszerűen haza küldeni nem tudom, nem tudok tőle sehova se menni, mert nem engedi. Semmit nem enged. Már nagyon unom itt van a nyakamon. és semmit nem enged meg nekem. Ily mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 22:44
3/9 anonim válasza:
Ezt inkabb piocanak neveznem, de mivel te vagy otthon, talan elj ezzel a lehetoseggel es hivatkozhatsz barmire, de kerd meg, hogy menjen haza!
4/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy semmit nem enged, de miért fogadsz szót neki?
5/9 anonim válasza:
Nincs lehetetlen,csak tehetetlen.
6/9 anonim válasza:
Ne fogadj szót neki. Ha erőszakoskodna, veresd meg és dobd ki.
7/9 A kérdező kommentje:
Hiába muszáj rá hallgatnom,mert akkor tör zúz,nem csinálhatok semmit ha gépezek rögtön jön utánam és leleskelődik,már úgy unom már vagy tényleg 100 szór küldtem haza meg ő is mondta na majd reggel meg egy csomószor adtam neki pénzt is.. de nem hajlandó haza menni pedig már mindent meg tettem,de mégse.:S
2012. jún. 5. 17:12
8/9 anonim válasza:
Akkor valakinek fülön kell fognia és hazáig ráncigálni.
9/9 anonim válasza:
Ha a tiéd, vagy a családodé a lakás, akkor hívjatok rendőrt, és dobassátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!