Anyu betegen el akar küldeni suliba?
mikor influenzás voltam és fájt mindenem 39 fokos lázzal a net előtt ültem mert unatkoztam.Ez hülyeség..
jól birod... amikro én 39 fokos fülgyulladással vagy megfázással voltam 24 órából 20at átaludtam.. (am.. alvás közben regenerálódik a szervezet-> jobban gyógyusz)
37,5 még semmi, azt még csillapítani sem csillapítjuk.38 fok felett beszélünk lázról, afelett már illendő levinni.
Ha estére meghaladja a 38-at, akkor maradhatsz otthon, ellenben 37,5-tel nyugodtan mehetsz, max. tovább iszod a Wicket.
de nem mehetek mert anyu nem enged....ismerem.
Rájön megint az 5 perc reggel és akkor mindennek elmond. Inkább bemegyek
37,8 az még nem láz, még lázcsillapítót sem ajánlanak 38 fok alatt szedni.
Azt viszont tudom, hogy milyen szar a közérzete annak, akinek nagyon fáj a torka, szóval ha tényleg erről van szó, akkor lehet, hogy érdemesebb 1 napot otthon aktívan pihenni, torkot lámpázni.
Ha meg csak kicsit fáj, vegyél be cataflamot, mert gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító és igyál kálciumot, mert az meg leszedi a duzzanatot. Utóbbi kettő sokkal többet ér, mint a Neocitrán és társai!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!