Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu betegen el akar küldeni...

Anyu betegen el akar küldeni suliba?

Figyelt kérdés
Ma hőemelkedéssel (37,8) jöttem haza (ami lecsúszott most 37,3-ra) és anyu közölte hogy ne ringassam abba magam hogy holnap itthon maradhatok.Elküldött ilyen wickért vagy miért ami olyna mint a neo citran és most azt kortyolgatom.A torkom piros,kapar,a nyirokcsomóim duzzadtak,ma nagyon rosszul voltam a suliban mert gyakorlaton voltunk és 3 órán át csak álltam..szerintem a cukrom is lement mert majdnem összeestem. A torokfájás az még elviselhető de furán érzem magam...Most már nekem is lelkiismeret furdalásom lenne ha holnap itthon maradnék.Szerintetek mit csináljak? Most verjem ki a hisztit anyunak?
2012. szept. 11. 16:33
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
38%

mikor influenzás voltam és fájt mindenem 39 fokos lázzal a net előtt ültem mert unatkoztam.Ez hülyeség..

jól birod... amikro én 39 fokos fülgyulladással vagy megfázással voltam 24 órából 20at átaludtam.. (am.. alvás közben regenerálódik a szervezet-> jobban gyógyusz)

2012. szept. 11. 17:29
 22/53 A kérdező kommentje:
mindnekinek más a szervezete.
2012. szept. 11. 17:31
 23/53 A kérdező kommentje:
*mindenkinek
2012. szept. 11. 17:31
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

37,5 még semmi, azt még csillapítani sem csillapítjuk.38 fok felett beszélünk lázról, afelett már illendő levinni.

Ha estére meghaladja a 38-at, akkor maradhatsz otthon, ellenben 37,5-tel nyugodtan mehetsz, max. tovább iszod a Wicket.

2012. szept. 11. 17:34
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
reggel mérd meg a lázad és ha van akk semmiképpen ne menj a suliba ha nem akarsz rosszabbul lenni és a többieket is megfertőzni!
2012. szept. 11. 17:34
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
holnap menj el orvoshoz, jobban el tudja dönteni, hogy mehetsz e suliba, mint anyád..
2012. szept. 11. 17:45
 27/53 A kérdező kommentje:

de nem mehetek mert anyu nem enged....ismerem.

Rájön megint az 5 perc reggel és akkor mindennek elmond. Inkább bemegyek

2012. szept. 11. 17:50
 28/53 anonim ***** válasza:
100%

37,8 az még nem láz, még lázcsillapítót sem ajánlanak 38 fok alatt szedni.

Azt viszont tudom, hogy milyen szar a közérzete annak, akinek nagyon fáj a torka, szóval ha tényleg erről van szó, akkor lehet, hogy érdemesebb 1 napot otthon aktívan pihenni, torkot lámpázni.

Ha meg csak kicsit fáj, vegyél be cataflamot, mert gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító és igyál kálciumot, mert az meg leszedi a duzzanatot. Utóbbi kettő sokkal többet ér, mint a Neocitrán és társai!!!!!

2012. szept. 11. 17:50
 29/53 A kérdező kommentje:
olyan mintha kilenne hátul a torkom száradva.Nem is igazán fáj csk a nyelés nehéz.Lehet hogy csak most kezdődik...
2012. szept. 11. 17:52
 30/53 anonim ***** válasza:
50%
jajmár, nem kell hisztizni, főleg nekünk minek ilyeneket mondani? nincs kedved suliba menni, akkor minek ba.szol át minket? nehogymár hőemelkedéssel hisztizzél légy szíves. amúgy meg akinek láza van és mondjuk influenzás hidd el h nem tud a net előtt ülni, mert ahhoz sincs ereje h üljön.
2012. szept. 11. 17:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!