Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan bizonyosodhatnek meg...

Honnan bizonyosodhatnek meg arrol hogy megcsal a parom?

Figyelt kérdés

Mostanaban igen furcsa. Pontosan jar haza, de a mult heten hivtam a munkahelyen es azt mondtak hogy elugrott valahova. Egy ora mulva mar hivott es magyarazkodott.

Ha kerdezek tole valamit akkor nagyon furcsa. Kerdezgeti hol voltam hova megyek beszeltem az anyukammal? Ertelmetlen dolgokrol beszel es ami meg fura hogy tobbet sexelne es sokszor mondja hogy melettem szeretne megoregedni, biztos lelkiismeretfurdalasa van mert megcsal/t. De a hugom azt mondja hogy hulyseg es csak kepzelodom.

Szerintettek?

2012. szept. 3. 22:58
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:

Ideje lenne leülni beszélgetni, mert az ennyire paranoid állapot csak rosszat hoz. Ha megcsal, akkor ott a kérdés, hogy miéert? Ha nem, akkor miért merült fel? Ellaposodott a kapcsolat? Jó lenne egy kis friss romantika?

Nem látok más megoldást, mint a beszélgetést, beleértve a félelmek megbeszélését (nem veszekedést, és semmiképpen a "Nyuszika b...m... a fűnyíródat" típust...).

Ja, és telefon: az enyém le van zárva, és nem a párom miatt, hanem mert néhányszor már önállósította magát a zsebemben. Tény az is, hogy a Páromnak eszébe sem jut a híváslistámat és az sms-eket nézegetni, mint ahogy én sem nyúlok az ő telefonjához, leveleihez, stb. Tisztelem a magánterületét és ő is az enyémet.

2012. szept. 4. 10:04
 42/48 anonim ***** válasza:

Ha nem, akkor miért merült fel? Ellaposodott a kapcsolat?

Azt is leírta hogy miért merült fel..

Azért merült fel mert túl gyengéd és megértő vele az ágyban és amúgy is.

2012. szept. 4. 10:08
 43/48 A kérdező kommentje:

Nem, nem azert mert tul kedves.

Csak egyik naprol a masikra valaki ennyire megvaltozik biztos van oka.

2012. szept. 4. 10:13
 44/48 anonim ***** válasza:

ma 10:13

Most erre mit lehet mondani??Ezt így innen írogatva senki nem fogja megmondani neked úgy hogy nem ismerjük őt és a szokásait.Szerintem várjál egy kicsit aztán meglátod hogyan alakúlnak a dolgok és hogy mennyit változik majd még.Ha nem akkor óvatossan járjál utánna a dolgoknak.

2012. szept. 4. 10:27
 45/48 anonim ***** válasza:
"egy csokor virágot sem tud egyedül venni" . Ezek után én szégyellném magam. Lehet, hogy eddig nem tűnt fel a kedvessége, csak most rá vagy koncentrálva minden lépésére. Egyébként vannak időszakok mikor jobban érzed, hogy szereted a másikat, van hogy kevésbé. Ennyi
2012. szept. 4. 11:41
 46/48 anonim ***** válasza:

Munka közben nem szokás megcsalni valakit,nem jó taktika mert a főnök kirughatja,inkább munka után teszik meg mondván hogy túlórázni voltak.A párod 1 óra múlva hívott vissza mert lehet később szóltak neki arról hogy kerested őt.De ez még nem jelenti azt hogy nem csalt meg.

Nem szép dolog de muszáj lesz kutakodni a telefonján vagy a számítógépen stb hogy megbizonyosodj megcsal e,bár ha okos akkor így nem fog lebukni.Megengedi hogy babrálj a telefonján?Mert ilyen esetekben titkolózás szokott lenni meg látszik az illetőn hogy ideges stb

2012. szept. 4. 15:37
 47/48 anonim ***** válasza:
Csak egy laptopunk van, kozosen hasznaljuk. A telefonjan meg sok jatek van, es mindig is jatottam rajta soha nem volt ebbol problema. Mostanaban azert, mert ha csorog, szinte szalad erte, ellenbe regebben csak ult es varta hogy oda vigyem neki, persze csak ha eppen hozzam volt kozelebb a telefonja.
2012. szept. 4. 15:42
 48/48 anonim ***** válasza:

Olvastam itt aról hogy lehet eljegyzési partyt szervez neked,ezért viselkedik így

Én azt mondom hogy várd meg október 1-et,ha nem lesz eljegyzési party vagy valami komolyabb esemény akkor tuti megcsalt mert más magyarázat nincs arra hogy miért törli a híváslistáit és miért fut oda a telefonért

2012. szept. 5. 15:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!