Vajon megcsal vagy csak én vagyok féltékeny? Mit tegyek?
Nézd, ha megcsal, nincs értelme féltékenykedni, mert annál sokkal nagyobb a baj. Ha meg nem csal meg, akkor sincs értelme féltékenykedni, mert nincs rá okod.
Egyébként szerintem is gyanús, ha nem éhes és soha nincs otthon, de lehet, hogy tényleg az anyjánál van és ott kajál. Én azzal kezdeném, hogy reggel megkérdezném, hogy szivem, ma is mész anyádhoz? Ha a válasz igen, fognám a gyereket és délután meglátogatnám az anyóst, rajtaütésszerűen, hogy alkalma se legyen szólni a férjednek. Ott kivárnék estig, ha megjön a férjed, te vagy a feleségek gyöngye, mert elémentél, hogy együtt tölthessétek az estét (anyósnak vigyél virágot meg csokit), ha meg nem jön, legalább tudod, hogy hazudik.
A többit a tények ismeretében kell eldönteni.
Nem nyomoznék,nem hívogatnám... ugyanis nem csak nő állhat ilyen változások mögött.
de nem hagynám én sem annyiban. gondolom kimerítő volt mindkettőtöknek az elmúlt idő (terhesség, szülés,éjszakázások)és jó lenne, ha ismét lenne idő egymásra is.
Vajon miért nem érzi magát jól a párod?
Érzi-e, hogy van helye az életedben? a lakás elég otthonos? Te adsz magadra? Elmondhatja, ha esetleg munkahelyi gondjai támadtak? Megértésre, igaz figyelemre számíthat részedről?
Persze a Te vágyaid, igényeid ugyanilyen fontosak. :)
de kezdetnek felteheted neki a kérdést, hogy mivel tudnád boldogabbá tenni/ mit tudnál segíteni, mert látod, hogy mostanában nagyon feszült...
és aztán remélem, ő is megkérdezi majd Tőled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!