Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal, vagy én vagyok betegesen féltékeny?
Figyelt kérdés
Hanyagoltság miatt elkezdtem féltékenykedni a páromra.Igazábólarról van szó, hogya sok veszekedéseim miatt, elkezdett inni, és hanyagolni engem.Már ritkábban is alsziknálam/lány vagyok/ és emiatt elkezdett mérges lenni rám.Mindenegyes pillanatát lekérdezem, és vizsgálom. Tegnap is telefonáltunk ,és leakarta rakni a telefont, erre én, hogy még nem is vagy ott,ennyi időalatt nem értél oda, hol vagy? Erre bepörgött, hogy már megint nem bírom ki hogy ne idegesítsem fel. És kiabálva mondta el,hogy rakjuk már le, mert beszeretne menni.Nem tudom, hogy most tényleg nekem kéne vissza vennem, vagy valami van a füle mögött.De hozzá teszem tőlem úgy ment el hogy 2 óriásit szexeltünk. Vagy még nincs szexkapcsolata az illetővel, csak ismerkednek?Engem meg tart amíg lehet?De azt mondja nincs senki. Amúgy találkozunk, de nem annyit, és haragszik is egy kicsit, de lehet a féltékenykedésem miatt.Pedig ő is körülnézett tegnap a szobámban, hogy milyen változások vannak.Egyszerűen nem értem.2010. szept. 1. 14:00
1/7 anonim válasza:
Ti mind a ketten betegek vagytok...
2/7 anonim válasza:
Te rohadtul féltékeny vagy... mármár betegesen... vegyél vissza...
3/7 anonim válasza:
Nem azért kiabál veled,mert nem szeret,hanem mert feleslegesen vagy féltékeny rá! Én is egy időben mindenbe belekötöttem,veszekedtem örökké a párommal és ugyanígy nyomoztam utána (ha nem durvábban),és azt értem el vele,hogy elege lett egy szép napon,és tényleg megcsalt. Azóta kibékültem vele,és teljesen más minden. Kezdi megszokni,hogy "normális" lettem,és örülök,hogy rájöttem,hülyeség,amit csináltam.Bízz meg benne! Ha folytatod,nem fog jóra vezetni,hidd el,csak elveszíted,a semmi miatt!
4/7 anonim válasza:
A másik hogy nem tudom mióta vagytok együtt,de egy idő után a pasik nem törődnek annyit velünk,mert egy biztos ponttá válunk az életükben..néha tehetsz erre egy-két utalást,de ne veszekedj vele,mert hisztivel semmit nem érsz el..csak az ellenkezőjét..
5/7 anonim válasza:
Lehet hogy megcsal, de te betegesen féltékeny vagy. Előbb utóbb megcsal, ha még most nem is, ha így folytatod. Gáz vagy. Próbálj meg normalizálódni. Senki nem birja ha percre pontosan elszámoltatják.
6/7 anonim válasza:
Te vagy betegesen féltékeny. Örülhetnél, hogy még mindig veled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!