Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan bizonyosodhatnek meg...

Honnan bizonyosodhatnek meg arrol hogy megcsal a parom?

Figyelt kérdés

Mostanaban igen furcsa. Pontosan jar haza, de a mult heten hivtam a munkahelyen es azt mondtak hogy elugrott valahova. Egy ora mulva mar hivott es magyarazkodott.

Ha kerdezek tole valamit akkor nagyon furcsa. Kerdezgeti hol voltam hova megyek beszeltem az anyukammal? Ertelmetlen dolgokrol beszel es ami meg fura hogy tobbet sexelne es sokszor mondja hogy melettem szeretne megoregedni, biztos lelkiismeretfurdalasa van mert megcsal/t. De a hugom azt mondja hogy hulyseg es csak kepzelodom.

Szerintettek?

2012. szept. 3. 22:58
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Hat, nem tudom ideges vagyok es nagyon rossz lenne csalodni benne.

Eljegyzes, de honnan jutna ilyesmi eszebe? Nem is beszeltunk ilyesmirol de azert orulnek neki.

Na ma mar biztos nem alszok:)

Koszonom hogy irtatok

2012. szept. 4. 00:01
 32/48 anonim ***** válasza:
70%

SZerintem is inkább meglepi készülődik, s pont azért magyarázkodik, hogy nehogy azt hidd, hogy megcsal.

DE, ha téged ez ennyire zavar, miért nem mondod el neki? Szépen,higgadtan meséld el neki at, amit nekünk, hogy nem akarsz hárpiának tűnni, csak vmi furcsa (magyarázkodás, kérdezősködés), s hogy te nem akarod elvesziteni,és ha vmi baj van akkor mondja meg, s majd együtt megoldjátok. Biztositsd arról, hogy bármit mond, higgadtan fogod kezelni. Elmondhatod azt is,h te azon aggódsz, hogy megcsal, s ezt nem féltéknyeségből teszed, egyszerűen csak jött egy ilyen rossz megérzésed. Figyeld a reakcióit! És végig maradj nyugodt!

2012. szept. 4. 01:11
 33/48 anonim ***** válasza:

"de a mult heten hivtam a munkahelyen es azt mondtak hogy elugrott valahova."

Tehát munkaidőben elugrott valahova?

2012. szept. 4. 01:28
 34/48 A kérdező kommentje:

Igen es kb egy ora mulva hivott vissza, es eleeg izgatott volt a hangja. Azt mondta vasrolni ment ki, de nem hiszek neki.

NEm szoktam veszekedni vagy szamonkerni. Most sem mondtam neki semmit, csak a szuleimnek de ok nem veszik komolyan

2012. szept. 4. 08:13
 35/48 anonim ***** válasza:
70%
Hogy tudod így lenézni őt? Úgy állítod be, mintha egy szerencsétlenség lenne. Sajnálom szegényt. Elárulom a híváslistámat én is most kezdtem törölni, eddig nem zavart, most valamiért igen. Kb. neked vett ajándékot, vagy intézkedett te meg vádolod mindennel.
2012. szept. 4. 08:54
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a párod!Ha valaki megcsal,akkor nem lesz érzelgős,főleg nem mondja gyakran,hogy szeret.Ha megcsalna,inkább hideg lenne veled szemben.Szerintem túlreagálod a dolgokat.
2012. szept. 4. 09:14
 37/48 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom. En nem voltam ilyen, de mostanaban annyira mas lett, nektek is furcsa lenne ha valaki egyik naprol a masikra megvaltozna. Igen tobbet mondja hogy szeret, de amikor csorog a telefonja szalad hogy felvegye, elotte ha epp keznel volt felvettem az asztalrol es oda adtam neki, most meg ugrik erte, de amikor haza er a munkabol puszilgat es kerdezi hogy hianyzott e nekem?? Nem tudom miert csinalja ezt?
2012. szept. 4. 09:22
 38/48 anonim ***** válasza:
Szerintem kedves kérdező te egyszerűen nem bízol benne ami egy kapcsolatot alapjaiba renget meg,kedves hozzád és te egyből arra gondolsz hogy félre kefél..nem lehet hogy magadban is körbe kellene nézni egy kicsit?Miből gondolod hogy gyengéd hozzád vagy és jobban kíván hogy akkor már megcsal?Arról nem is beszélve hogy úgy állítoad itt be hogy az hihetetlen,eddig olyan megnyílvánulásaid voltak róla,amiről az jön le nekem hogy te hülyének nézed és egy érzelmi analfabétának.Ha esetleg meg is csal akkor én már tudom mi az oka,ha így állnának hozzám ahogy te ő hozzá akkor egy idő után én is megunnám hogy így nyilatkoznak rólam..
2012. szept. 4. 09:25
 39/48 anonim ***** válasza:

ma 09:22

Az a baj hogy erre nem fogunk neked tudni választ adni!Te ismered te tudod hogy milyen szokásai voltak neki eddig.Neked kell érezni hogy valóban jók e a megérzéseid és hogy tényleg ez van e a dolog mögött.Az ember néha lát bele ezt azt a dolgok mögé.Bár azt mondják a nőknek ezen a téren jók a megérzései és többségne volt oka aggódni.Én vaéahogy azért utánna járnék ennek hogy megnyugodjál,mert ez sem tartható így fennt mert ez is megmérgezi egy idő után a kapcsolatot.

2012. szept. 4. 09:31
 40/48 anonim ***** válasza:

Nekem is egyből az eljegyzés ugrott be.

Munkaidőben 1 órácskára elugrik vásárolni (gyűrű) ami után érthetően izgatott.

Sokszor mondja, hogy szeret és többet szeretkeztek, ez lehet az is, hogy el szeretne venni, és nem akarja, hogy kétségeid legyenek, ő az igazi vagy nem :)

Szüleid testvéreid felől kérdez, ami azt jelentheti nekik elmondta, és fél attól, hogy elpletykálják neked. Az ékszerész meg keresheti telefonon a gyűrű miatt, főleg ha egyedit készíttet.

2012. szept. 4. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!