Honnan bizonyosodhatnek meg arrol hogy megcsal a parom?
Mostanaban igen furcsa. Pontosan jar haza, de a mult heten hivtam a munkahelyen es azt mondtak hogy elugrott valahova. Egy ora mulva mar hivott es magyarazkodott.
Ha kerdezek tole valamit akkor nagyon furcsa. Kerdezgeti hol voltam hova megyek beszeltem az anyukammal? Ertelmetlen dolgokrol beszel es ami meg fura hogy tobbet sexelne es sokszor mondja hogy melettem szeretne megoregedni, biztos lelkiismeretfurdalasa van mert megcsal/t. De a hugom azt mondja hogy hulyseg es csak kepzelodom.
Szerintettek?
Oktober 1, de nem hiszem az ilyet megszokas beszelni. Vagy lehetseg lenne, nem szerintem nem errol van szo o nem lenne kepes ilyesmire.
Hát ezt nem nézed ki belőle de azt igen hogy megcsal..hát azért nem vagytok túl bizalmassak egymással vagy is te vele.Persze nincs kizárva hogy megcsal,de te nagyon bizalmatlan vagy vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!