Cigizés miatt elhagyni? Szerintetek "szigorú" vagyok?
Nekem valahogy nem fér bele ez a szokás az életembe, mindkét szülőm cigizik, hát undorítóan köhögnek mindketten, undorodom a cigitől is.
A barátom - mint kiderült - cigizik. Eleinte nem zavart, aztán mondta, hogy leszokik, majd kiderült, hogy hazudott és nem szokott le.
Most megint ilyen rohadt büdös cigiszaga van, este várjak a lefekvéssel, mert ő még lemegy cigizni egyet, mert ideges.
Szóval elegem van ebből, szerintetek szakítsak emiatt? Utálom a cigiszagot, hányni tudnék tőle, ha megérzem a haján.
#50 - tökéletesen igazad van, az ember mindig a jobbra törekszik. És akkor meg ugye jön a kérdés, hogy ki mit tart jobbnak, ami viszont az emberből magából jön, és egy minimális közmegegyezés kivételével (mondjuk a gyilkosságot szinte senki sem tartja jónak, ilyenek) tökéletesen egyedi.
A minap volt itten egy kérdés, ahol férfiú azon agonizált, hogyan tudna barátnőt szerezni, a többi férfiú meg elkezdte oltogatni a hülyeséggel, hogy kocsi meg bankszámla kérdése. Én mondtam, hogy ezt el kell felejteni, erre meg nekem estek, hogy "de 10 nőből hány kérdez ilyent az első randin???..."
Hát tőlem sehány:) Tudniillik a létezésemmel nyilvánvalóvá teszem, hogy más az értékrendem, tehát az ilyen nők fognak elkerülni - ami nyilván jó, úgyse lenne működő kapcsolat - és a hozzám hasonló értékrenddel bírók meg megtalálni. Akik viszont nem foglalkoznak kocsival meg bankszámlával...
Na, egy ilyen nyilvánvalóvá tételnek pl. jó a dohányzás is, életem legeredményesebb "csajozós korszaka" kb az volt, amikor munkanélküliként időnként a dekket kerestem a járda mellett:)))
Hát igen, az nagyon fontos, hogy értékrendben hasonló legyen a párunk, tehát ilyen szempontból sem igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Az is egy probléma, hogy az emberek általánosítanak (csak ez meg az kell a nőknek, stb...), holott minden embernek egyedi szükségletei vannak, persze rengeteg agymosott van, akik nem a saját elvei szerint élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!