Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal hogy...

Mit csináljak anyámmal hogy ne legyen ennyire szigorú?

Figyelt kérdés

Anyám nagyon szigorú...egyszerűen ő mondja meg mikor mit csináljak azt is ő szabja meg mikor ehetek meg mikor játszhatok a géppel vagy hogy mikor tévézhetek.

hétköznap kb délután öttől max csak este nyolcig tévézhetek meg számítógépezhetek.hétvégén tízig.

Meg persze rám parancsol hogy takarítsam ki a szobámat és nem mehetek soha buliba se..

Már gondolkodtam rajta hogy elköltözök albérletbe de nem engedi pedig van munkám. 23/F

2012. ápr. 29. 00:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Mi az, hogy 23 évesen nem engedi? Úgy értem, azért az már az a kor, amikor elkezdenek kirepülni. Annyit tudok tanácsolni, ülj le vele megbeszélni ezt az egészet, és mondd el, hogy már felnőttél, és úgy érzed be tudod osztani az idődet.
2012. ápr. 29. 00:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el, mi az hogy nem engedi? :D Pulcsidnál fogva rángatna vissza a lakásba, vagy mi?
2012. ápr. 29. 00:29
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Menjetek pszichológushoz.Vagy szökj meg.Az nem normális,hogy így sakkban tart.
2012. ápr. 29. 00:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én azon gondolkodom,hogy végül is te 23 évesen mitől félsz??

Szerinted mit tesz anyukád,ha egy nap arra menne haza,hogy te leveledet megtalálná az asztalon amiben leírod neki,hogy elköltöztél.

Mit csinálna??Rendőrt hívna?Felesleges.Nem fognak vele foglalkozni

Felkeresne és ott dörömbölne az albérleti ajtó előtt?Nem kell tudni hova mész

Megsértődne??Egy idő után úgyis megbékélne.

Mond el nekem,hogy mit tudna tenni anyukád,ha elköltözöl..Engem nagyon érdekel,hogy egy 23 éves férfi miért fél ennyire az önállóságtól.

2012. ápr. 29. 01:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Milyen egy teszetosza ember vagy, uramisten. Van saját jövedelmed, miért vagy még mindig anyádnál, főleg ilyen körülmények között? Nem 8 éve fiúcska vagy már, akinek így beszabályozzák, mikor nézhet tv-t, mikor ehet stb.. 23 évesen normális vagy Te???
2012. ápr. 29. 02:29
 6/14 anonim ***** válasza:
xD
2012. ápr. 29. 09:03
 7/14 anonim ***** válasza:
xD
2012. ápr. 29. 10:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Este 10-ig gépezhetsz és 00:16-kor írtad ki? Kamu :)
2012. ápr. 29. 10:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos anyukája már alszik és sutyiban visszanyomta a gépet...:D
2012. ápr. 29. 10:13
 10/14 anonim ***** válasza:
Költözz el b*zzz de jó messzire és kész! Van munkád,gyűjts pénzt és ne legyél már fatökű!
2012. ápr. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!