Cigizés miatt elhagyni? Szerintetek "szigorú" vagyok?
Nekem valahogy nem fér bele ez a szokás az életembe, mindkét szülőm cigizik, hát undorítóan köhögnek mindketten, undorodom a cigitől is.
A barátom - mint kiderült - cigizik. Eleinte nem zavart, aztán mondta, hogy leszokik, majd kiderült, hogy hazudott és nem szokott le.
Most megint ilyen rohadt büdös cigiszaga van, este várjak a lefekvéssel, mert ő még lemegy cigizni egyet, mert ideges.
Szóval elegem van ebből, szerintetek szakítsak emiatt? Utálom a cigiszagot, hányni tudnék tőle, ha megérzem a haján.
Én is azt mondom, hogy az első percben érezned kellett rajta a cigi-szagot, hogy-hogy nem vetted észre??
Csak azóta zavar, hogy szóba-került, hogy még mindig cigizik, addig amíg úgy tudtad, hogy nem szívja, addig észre sem vetted???
Szállj magadba kislány!
Vagy nem is zavar a cigiszag, vagy az egész egy kitaláció.
Én nem cigizek, és a párom sem. Nem is kezdenék olyannal aki cigizik és akkor tiszta a kártya.
Nem rég volt az eljegyzésünk, ha elkezdene cigizni a párom, nyilván már nem szakítanék vele, de addig nyüstölnék, míg abba hagyja.
Szerintem is a cigi csak ürügy, mert menekülni akarsz a kapcsolatból.
Persze jobb előbb, mint később, de légy őszinte magadhoz, és őhozzá, legyen benned annyi gerinc, hogy megmondod neki őszintén, hogy már "kiszerettél" belőle. Ezzel a cigis vagy, büdös vagy szöveggel max. csak bűntudatot ébresztel benne, ami egyáltalán nem tisztességes tőled!
Ez a Te butaságod volt, Kérdező! Az elején is tudtad, hogy dohányos a pasi, és erre fel megpróbáltad megváltoztatni. Hát ne tedd! Ő ilyen és így ismerted meg. Nem kell olyannal rabolni egymás idejét, akivel már előre lehet tudni, hogy valami fontos dologban nem egyeztek!!
Remélhetőleg legközelebb előrelátóbb leszel!
24N
OFF: #27, pontozni voltaképp azt lenne értelme, hogy a kérdésre válaszol-e a válaszoló, csak hát a mindenféle netharcosok (abortusz-ellenes, dohányzás-ellenes, vaskalapos konzervatív, stb) aszerint nyomogatnak, hogy a válasz mennyire tetszik nekik...
ON:
Kérdező, neked meg ujra elmondanám, hogy ha emiatt akarsz szakítani, inkább szakíts, a srác jobban jár vele, mint ha 2 évente újabb és újabb elvárásokkal találod meg, és végül a magad képére formálva elveszed tőle a saját életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!