Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon "szigorú" vagyok?
A párom meg én 5 éve vagyunk együtt. Mindketten panelban nőttünk fel, kétszobásban, neki is, nekem is van egy öcsénk.
Hogy is mondjam...a szüleink a szexet nagy tabuként fogták fel, mikor gimisek voltunk (értsd 17-18 évesek) állandóan bejárkáltak ürügyekkel a szobába, úgyhogy ha volt is valami, akkor csak nagyon gyorsan, ha értitek mire gondolok.
Azóta eltelt jópár év, egyetem miatt kültön költüztünk. Már végeztünk az egyetemen, gyakorlatilag ez az utolsó nyár itthon, ősztől összeköltözünk. Még 2 hetet vagyunk itthon és sajnos rájöttem a helyzet ugyanaz, mint amikor gyermekek voltunk, az én anyám és az övé is 3 percenként vagy nemvárt alkalmakkor bennyit, sőt a konyhában ülnek és "ellenőrzik" mit csinálunk...pl. ha lehalkul a film azonnal nyílik az ajtó.
Már másfél hete nem voltunk együtt, mondtam a páromnak, hogy én megalázónak tartom ezt a helyzetet, nem vagyok pisis gyermek, hogy "titokban" kelljen szexuális életet élnem, kutyafuttában. A párom persze mindennap elmondja hogy neki mennyire rossz ez és már "nem bírja" de én akkor sem akarom így. Ez szerintem így nagyon nincs jól...Jövő héten elutazunk én addig simán bírom, a párom visszont kommentál...
Más ötletünk nincs nagyon, szállodára, ilyenekre főleg nincs most pénz.
Ti mit tennétek a helyemben?
22-L
Miért nem zárjátok be az ajtót?
Vagy elöre jelentsétek be, hogy "ne gyertek be egy óráig", mert szexelni akarunk, stb.
Az kimaradt, hogy üveges mindkét szoba ajtaja :D Plusz öcséink örömmel járkálnak...
Ezt nekik elmagyarázni jelen álláspont szerint nem tudjuk...
Ha valaki mesélné nekem, azt hinném ilyen nincs...de van:-S
Zárfelszerelés, függöny.
Amúgy ilyen idősen pénz nélkül is megoldottuk ezt, nem kellett ahhoz szálloda... ;)
Fürdés közben?
Kocsiban?
Nincs mikor egyedül lehettek, akár 1-2 órára?
Éjjel? Mikor mindenki alszik már? 2-3 óra fele, hajnalba.
Értem én, de egyéb primitív helyen sem szeretnénk...
Jó, oké, a helyzet sz.r, hát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!