Mit tegyek ilyen helyzetben?
23 éves nő vagyok, élettársam 22 éves "férfi"... Nem véletlenül írom így, hiszen ez a gond. Fél éve élünk együtt, előtte ismertük egymást. Mivel egy évvel fiatalabb, sokkal komolytalanabb nálam, néha viszont megkomolyodik. De...mostanában elkezdett csipkelődni, úgymond szavakkal bántani és hiába szólok neki, nem hagyja abba,maximum 1-2 napig.
Beszélgettünk már házasságról, gyerekről. Ezt mindketten ugyanúgy látjuk.
Viszont nem tudom...lenne ennek értelme? Meg fog egyáltalán komolyodni?
Szeretem őt, de idegileg ki fogok készülni a gyerekessége miatt...
Fél év az kevés és még fiatalok vagytok nagyon. A házasság és gyerek témát egyenlőre tegyétek félre mindenképp.
Ülj le vele és beszéljétek meg, add a tudtára, hogy ez nagyon zavar téged és próbáljon tenni ellene. Ha továbbra se hagyja abba, akkor szüneteltessétek a kapcsolatot. Nem azt mondom, hogy szakítsatok csak érezze, hogy milyen lenne nélküled. Ha szeret akkor meg fog változni.
Egyébként a férfiak sokszor később érnek. Erre vagy várni kell vagy elfogadni, egy kapcsolat részben arról is szól, hogy elfogadjuk a másikat az apró hülyeségeivel együtt =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!