Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, élettársam 22 éves "férfi"... Nem véletlenül írom így, hiszen ez a gond. Fél éve élünk együtt, előtte ismertük egymást. Mivel egy évvel fiatalabb, sokkal komolytalanabb nálam, néha viszont megkomolyodik. De...mostanában elkezdett csipkelődni, úgymond szavakkal bántani és hiába szólok neki, nem hagyja abba,maximum 1-2 napig.

Beszélgettünk már házasságról, gyerekről. Ezt mindketten ugyanúgy látjuk.

Viszont nem tudom...lenne ennek értelme? Meg fog egyáltalán komolyodni?

Szeretem őt, de idegileg ki fogok készülni a gyerekessége miatt...

2012. júl. 27. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Fél év az kevés és még fiatalok vagytok nagyon. A házasság és gyerek témát egyenlőre tegyétek félre mindenképp.

Ülj le vele és beszéljétek meg, add a tudtára, hogy ez nagyon zavar téged és próbáljon tenni ellene. Ha továbbra se hagyja abba, akkor szüneteltessétek a kapcsolatot. Nem azt mondom, hogy szakítsatok csak érezze, hogy milyen lenne nélküled. Ha szeret akkor meg fog változni.

Egyébként a férfiak sokszor később érnek. Erre vagy várni kell vagy elfogadni, egy kapcsolat részben arról is szól, hogy elfogadjuk a másikat az apró hülyeségeivel együtt =)

2012. júl. 27. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kéne elsietni,abból mindig csak a baj van.
2012. júl. 27. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Megfog komolyodni csak kérdés mikor és addig mennyi hülyeséget kell elviselned. Nekem is volt egy ehhez hasonló kapcsolatom. Egy idő már úgy éreztem elég. Fiatal vagyok ahhoz, hogy ezt eltűrjem és az időmet vesztegessem. Amúgy meg minek szenvedjek mellette ha van más lehetőségem is. Szakítottunk. Egy ideig kétes érzések kavarogtak bennem. Lehet mégse jól tette? De aztán pár hét alatt letisztult és rájöttem, hogy jól tettem. Nem idegesítettem magam, nem estek rosszul a bántó szavak, nem görcsöltem hogy ha valamit nem úgy csinálok beszól valamit. Komoly kapcsolat volt egy komolytalan férfival. Szóba jött a házasság, de...szüljek egy gyereket és neveljem a férjem?
2012. júl. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!