Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Az történt, hogy sok idő után újra találkoztam egy régi ismerősömmel, és összejöttünk :) Én nagyon boldog vagyok és azt hiszem kezdek szerelmes lenni :) Csak van egy kis gond:
ma elmondtam anyának, hogy járunk (utálom ezt a kifejezést), erre Ő ahelyett, hogy örült volna, azt mondta, hogy inkább mással(konkrét személyt mondott) kéne járnom. Akkorát csalódtam benne :( Miért nem tud örülni a boldogságomnak?
18/L
Ja bocsi már késő van, rosszul értelmeztem :)
De neki nem azzal van baja, hogy mióta vagyunk együtt, hanem, hogy nem azzal, akit ő elképzelt. :(
Mond el neki, mit érzel! Nem csak annyit kell, hogy "anyu járok vele"! Mond el neki hogy boldog vagy vele!
Lehet nem fog örülni elsőre de ha látja hogy sokat gondolsz rá, naponta elmondod mit csináltatok és hogy milyen jó volt vele ma akkor látni fogja, hogy mégsem rossz az a csajszi! Jólesz ez neki, stb.
Köszönöm szépen! :)
(Egyébként én a lány vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!