Mit tennétek ebben a helyzetben? A barátnőm férje vonzódik hozzám. Teljesen ledöbbentem.
Mielőtt bárki bármit gondolna férjnél vagyok,semmit nem tettem vagy mondtam,nem is nagyon beszélgettünk.
Pár napja azonban egyedül maradtunk,illetve 4 gyerekkel:)
Ekkor mondta,hogy nagyon vonzódik hozzám,elkezdett simogatni,na ezen totál kiakadtam,elküldtem melegebb területre.
De másnap ugyanez volt,csakhogy akkor már rendesen a fenekem tapizta le,meg a lábam közé nyúlt...Ekkor megint elmondtam neki a magamét, de csak röhög rajtam,hogy nem kell ezt tudni senkinek.
Nem akarok szólni a barátnőmnek,mert ebből totális balhé lenne náluk,ezt nem akarom.A férjtől sem akarok a világon semmit,nem is értem,hogy mit gondol.
Tanácstalan vagyok,hiszen összejárunk.
Mit tegyek,ha tovább nyomul a pasas?Férjem tudja,mondta hogy ő leállítja,de félő,hogy ki is üti:)
Hát ha én pasi lennék,és ha a pasid helyében lennék,már rég kiütöttem volna :P
+ én szólnék a barátnődnek is,hogy figyeljen oda a férjecskéjére,mert félre kavar,kitudja lehet nem te voltál az első (képzeld el magad a helyzetébe,hogy a pasid őt fogdossa és nem szól)
Rúgd tökön. Vagy a férjed rendezze le.
Barátnődnek meg mielőbb szólj!
Mert az lesz a vége, hogy a pasi bosszúból úgy adja majd elő neki, hogy te kezdtél ki vele, s így elvadítja tőled a barátnődet.
Köszi az eddigi válaszokat.
A férjem én kértem,hogy ne rendezkedjen,a gyerekeink szinte tesókként vannak,imádják egymást,nekik nem tudnám mit mondjak,ha ez kirobban,és nem találkozhatnának,emiatt próbálkoztam a szép szóval,értelmes beszéddel.De ha ez után sem gondolkodott,és folytatódik,akkor majd apa rendezi.mert akkor én hiába beszélek.
n a férjemre bíznám a dolgot, de előtte a lelkére kötném, hogy ne üssön.
Csak üljön le vele megbeszélni a dolgot, hogy ha mégegyzser olyan helyre nyúl ahol semmi keresni valója nincs, akkor bizony el lesz törve a kiskeze, és a felesége is megtudja, hogy nem elég édes otthon a mézesbödön.
Rohadjonmegazilyen:-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!