Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? A barátnőm férje vonzódik hozzám. Teljesen ledöbbentem.

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki bármit gondolna férjnél vagyok,semmit nem tettem vagy mondtam,nem is nagyon beszélgettünk.

Pár napja azonban egyedül maradtunk,illetve 4 gyerekkel:)

Ekkor mondta,hogy nagyon vonzódik hozzám,elkezdett simogatni,na ezen totál kiakadtam,elküldtem melegebb területre.

De másnap ugyanez volt,csakhogy akkor már rendesen a fenekem tapizta le,meg a lábam közé nyúlt...Ekkor megint elmondtam neki a magamét, de csak röhög rajtam,hogy nem kell ezt tudni senkinek.

Nem akarok szólni a barátnőmnek,mert ebből totális balhé lenne náluk,ezt nem akarom.A férjtől sem akarok a világon semmit,nem is értem,hogy mit gondol.

Tanácstalan vagyok,hiszen összejárunk.

Mit tegyek,ha tovább nyomul a pasas?Férjem tudja,mondta hogy ő leállítja,de félő,hogy ki is üti:)

2012. júl. 22. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan elmondanám a barátnőmnek, milyen féreggel él együtt. Ráadásul gyerekek ide vagy oda, nem járnék velük össze.
2012. júl. 23. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!