Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nagyon "szigorú" vagyok?

Figyelt kérdés

A párom meg én 5 éve vagyunk együtt. Mindketten panelban nőttünk fel, kétszobásban, neki is, nekem is van egy öcsénk.

Hogy is mondjam...a szüleink a szexet nagy tabuként fogták fel, mikor gimisek voltunk (értsd 17-18 évesek) állandóan bejárkáltak ürügyekkel a szobába, úgyhogy ha volt is valami, akkor csak nagyon gyorsan, ha értitek mire gondolok.

Azóta eltelt jópár év, egyetem miatt kültön költüztünk. Már végeztünk az egyetemen, gyakorlatilag ez az utolsó nyár itthon, ősztől összeköltözünk. Még 2 hetet vagyunk itthon és sajnos rájöttem a helyzet ugyanaz, mint amikor gyermekek voltunk, az én anyám és az övé is 3 percenként vagy nemvárt alkalmakkor bennyit, sőt a konyhában ülnek és "ellenőrzik" mit csinálunk...pl. ha lehalkul a film azonnal nyílik az ajtó.

Már másfél hete nem voltunk együtt, mondtam a páromnak, hogy én megalázónak tartom ezt a helyzetet, nem vagyok pisis gyermek, hogy "titokban" kelljen szexuális életet élnem, kutyafuttában. A párom persze mindennap elmondja hogy neki mennyire rossz ez és már "nem bírja" de én akkor sem akarom így. Ez szerintem így nagyon nincs jól...Jövő héten elutazunk én addig simán bírom, a párom visszont kommentál...

Más ötletünk nincs nagyon, szállodára, ilyenekre főleg nincs most pénz.

Ti mit tennétek a helyemben?

22-L

2012. aug. 7. 21:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Nalunk is volt ilyen problema..

Furdes elott, amig engedtuk a vizet, fel sem tunt senkinek..

Vagy megvartuk, hogy mindenki elaludjon.

2012. aug. 7. 22:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

=/ Értem,értem.

A fürdést azért ajánlottam, mert pl:Tesóim is mindig barátnőjükkel fürdenek itthon is, illetve nyugis a szobájuk is, szóval nem az okból fürdenek együtt, de ilyen helyzetben azt is meglehetne oldani.

=/ elég necces helyzet akkor viszont.

2012. aug. 7. 22:19
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A "primitív" helyekkel úgy vagyok, hogy mi nem válogattunk, megoldottuk, ha az kellett. :)
2012. aug. 7. 22:48
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Meg kell nekik mondani, hogy ez van menjenek el kirándulni, vigyék az öcsiket is. ÉS minden rendben lesz! :)
2012. aug. 7. 23:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Együtt érzek veletek. Mivel összevesztem párom szüleivel nála nem alhatok, vagyis alhatok de nem szeretnék. Itthon meg pont mint nálatok.

Mi minden adott percet kihasználunk és a lakás minden zugát.

20L

2012. aug. 7. 23:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
remélem felfedezed kedves kérdező, hogy a "primitív helyek" dolgot is a szüleidnek köszönheted- tehát ők táplálták beléd azt hogy ez mekkora tabu meg csak otthon, az ágyban misszionárius pózban szabad csinálni. Ugyan már! Vigyétek el a kutyát sétálni vmi jó erdős-fás részre ahol a madár se jár, vagy ha van kocsitok, ugyanez vagy sétáljatok éjszaka nagyokat biztos meg lehet oldani. Az a lényeg hogy ne lássanak meg mások, ne zavarjatok senkit de nem olyan értelemben haogy a szüleid értik. Engedd el magad és élvezd a jó szexet ne görcsölj annyit. Nem neked kell ezt szégyellni hanem nekik maiért tönkretették a szexuális életed. Szerinted a barátod meddig bírja így? emberből van, szeret, előbb utóbb kiborul és csúnyán összevesztek. Neki lesz igaza. Ne csak azt nézd hogy te kibírnád, ők kicsit máshogy működnek.
2012. aug. 8. 08:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Nincs baj a szexuális életünkkel és nem csak misszionárius pózban szoktuk az ágyban :D:D (de jót nevettem :P)

Nagyon errefele nincs se erdő se semmilyen hely, liftben plázában, parkban nem fogom...

de elkezdünk gondolkodni lehetőségeken...:D

Köszi a válaszokat, már csak egy hééét :D :D

2012. aug. 8. 09:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Azért 5 év többet jelent a páromnak, hogy feladja másfél hét szextilalom miatt...
2012. aug. 8. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!