Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted van jövője ennek a...

Szerinted van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Párommal már 3 éve élünk együtt. Minden egyes héten átjönnek a barátai többszőr is (ami nem baj kedvelem őket). Fontosnak érzi, hogy a barátaival kijöjjek (ami megint normális). De tegnap volt az útolsó csepp a pohárban, hogy az én barátaimmal lett volna találkozó, hogy végre eljöjjön velem és megismerje őket jobban (elmúlt 3 év alatt mindössze 3X találkozott velük, mikor nálunk volt összejövetel, de akkor is meghívta a saját barátiat, hogy "ne kelljen idegenekkel ismerkednie"). És tegnapi nap a barátaim már várták, hogy végre eljön, mert eddig mindig visszamondta a programokat. És megint megtette, az útolsó percben. Nem jött el. Ott égett a fejem és szörnyen éreztem magam. Este mondtam, hogy ez nagyon rosszúl esett, és hogy nagyot csalódtam benne. Erre azt mondja, hogy ő nem szeret idegenekkel találkozgatni és hogy ez nem fog változni... Miért lennének az én barátaim azonosak az uccán sétáló tök ismeretlen emberekkel egyenlőek?

2012. aug. 30. 08:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te egy újra nyitott emberke vagy. :)

A párodnak meg tényleg zárt a világa, csak az ő barátai, csak az ő szülei, csak az ő hobbija, te költöztél hozzá...

kérdés meddig folytatható a lista? illetve Te hogyan éled meg ezt? mert ő jól van, de te szomorkodsz, csalódsz,egyedül mész, kínosnak találod.

1. Vagy elfogadod, hogy ilyen és természetesen képviseled a barátaid között is

2. Részben elfogadod, nem vársz tőle túl sokat (fokozatosan, egyesével, kicsit nyitni stb)

3. Beszélgettek, megpróbálod kideríteni miről van szó...

Miért idegenek neki a barátaid, a szüleid? hiszen lehet hogy egy család lesztek?

a gyerekeket is majd csak te viszed a szüleidhez?

A tegnapi "utolsó csepp" amúgy nem volt elég stratégiai, mert ugyanazt próbáltad meg újra és újra... sokkal fokozatosabban próbáld:)

Ha meg nem bírod, akkor lehet h más lesz a párod, olyan, aki sokkal nyitottabb az új dolgok kipróbálására, és szívesen megismeri honnan jöttél, kik a szüleid, kik a barátaid, mert ők is az életed részei:)

2012. aug. 30. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Most, hogy így olvasgattam a hozzászólásokat eszembe jutott, hogy volt egyszer nekem is egy hasonló pasim.

A barátaim nem érdekelték, a legjobb barátnőmmel csak 2 év után találkozott 5 percre este 11-kor mikor értem jött. A szüleimhez alig akart jönni stb. Szóval nem igazán volt benne a "nagy közös társaság" témában.

Aztán kiderült a miértje, mert sem az előző barátnőjével, sem az azelőttivel, sem az azelőtti százzal és az alattam levőkkel nem csinálta ezt...minek erőltesse meg magát.

Nem mondom, hogy Nálad ez van vagy emiatt tönkremehet egy kapcsolat...de nálam már eleve felejtős egy olyan pasi, akinél nem vagyok dobogós.

2012. aug. 30. 14:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Én is ezt mondtam neki, hogy jó lenne hogy a "listája" elején helyezkednék el valahol, de jelenleg úgy érzem, hogy rajta se vagyok a listán.

erre azt mondta, hogy dehogy nem. Én vagyok az első helyen...

2012. aug. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!