Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted van jövője ennek a...

Szerinted van jövője ennek a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Párommal már 3 éve élünk együtt. Minden egyes héten átjönnek a barátai többszőr is (ami nem baj kedvelem őket). Fontosnak érzi, hogy a barátaival kijöjjek (ami megint normális). De tegnap volt az útolsó csepp a pohárban, hogy az én barátaimmal lett volna találkozó, hogy végre eljöjjön velem és megismerje őket jobban (elmúlt 3 év alatt mindössze 3X találkozott velük, mikor nálunk volt összejövetel, de akkor is meghívta a saját barátiat, hogy "ne kelljen idegenekkel ismerkednie"). És tegnapi nap a barátaim már várták, hogy végre eljön, mert eddig mindig visszamondta a programokat. És megint megtette, az útolsó percben. Nem jött el. Ott égett a fejem és szörnyen éreztem magam. Este mondtam, hogy ez nagyon rosszúl esett, és hogy nagyot csalódtam benne. Erre azt mondja, hogy ő nem szeret idegenekkel találkozgatni és hogy ez nem fog változni... Miért lennének az én barátaim azonosak az uccán sétáló tök ismeretlen emberekkel egyenlőek?

2012. aug. 30. 08:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
együtt éltek és nem együtt mentek a találkákra?miért kell minden héten többször mennie az ö haverjainak hozzátok?
2012. aug. 30. 08:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha egyébként szeretitek egymást akkor szerintem ez nem váló ok. Ha annyira azért nem, akkor ez egy ellenérv a kapcsolat szempontjából.
2012. aug. 30. 08:58
 3/13 anonim ***** válasza:

próbáld meg egyesével megismertetni őket:)

nem mindenki vágyik rögtön egy társaságba, ahol mindenki évek óta ismeri egymást és rögtön egyedül érezheti magát....

de ha szép lassan mindig megismer 1-1-t, az sikerülhet :)

A kapcsolatban ez az egy helyzet szerintem sem perdöntő, de érdemes egyensúlyt teremteni:)

2012. aug. 30. 09:05
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyértelmű, a saját barátai fontosabbak neki mint a saját szerelme.

Azért ennyit igazán megtehetne, ez nem nagy kérés.

Nem mondom, hogy nincs jövője a kapcsolatnak mert nem látok bele a részletekbe. De ez így nagyon nem jó!

2012. aug. 30. 09:15
 5/13 A kérdező kommentje:

A társaság 4 fő, nem egy csomó ember. És mindenkinek ott volt a párja (akik eddig nem tartoztak a baráti körbe).

A párom miatt költöztem új városba. 3 éve ismerem a szóbanforgó barátaimat.

Szeretjük egymást, de nagyon zavar az a tény, hogy mindenben én nekem kell alkalmazkodnom (ami eddig nem is volt baj), de úgy érzem, hogy ez már sok.

Az ő szüleit minden hétvégén látogatjuk. Az enyémekhez évente 2X jön. Én szoktam egyedül menni, mert... "nem szeret idegen emberekkel találkozni". Az ő barátai folyamatosan rajtunk lógnak, de az enyémekkel meg se akar ismerkedni.

Szeretünk sportólni és én sokmindent kipróbálok az ő kedvéért (szívesen csinálom), de egy teniszezést se vállal be miattam.

Ez számomra nagyon furcsa. Ma reggel úgydöntöttem, hogy ezen a hétvégén mérlegelem a kapcsolatunkat és hétfőn kiderül mi lesz.

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek is furcsa ez a hozáállása, vagy csak én fújom fel a dolgot?

2012. aug. 30. 09:20
 6/13 anonim ***** válasza:
HA együtt éltek hívd fel a barátaidat. Ennyi. Valóban fura a hozzáállása de ezért még nem hagynám el. Engem inkább az zavarna, hogy a szüleimhez nem akar jönni.
2012. aug. 30. 09:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem fújod fel, tényleg baromi furcsa :S
2012. aug. 30. 09:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Részemről egyáltalán nem nagy probléma, ha a barátom nem akar találkozni az én barátaimmal. Mert akkor legalább arról beszélek a csajokkal amiről akarok :) meg jó is, mert vannak szabad délutánok-esték. Ami inkább zavarna, hogy az ő haverjai állandóan nálunk lógnak, és így nem tudok nyugiban lenni.

Az meg hogy nem akar a szüleidhez menni, miért baj? én se akarnék a párom szüleihez folyton utazgatni. A hétvége nekem pihenés, és nem kötelező vizit. Engem zavarna ha ezt elvárnák tőlem. Szerencsére sose volt ilyen problémám.

A pasid úgy tűnik magának való figura. Nem szeret új emberekkel ismerkedni. Lehet hogy azért mert úgy érzi nem tud miről beszélni velük, és csak feszengene. Fogadd el hogy ilyen. Ez gondolom egy pszichés probléma. Felesleges nyaggatni.

A kérdés inkább az, hogy egyéb területen mennyire hajlandó alkalmazkodni hozzád, ha kéred. Mindennapos dolgokban. Ha ott is mindenben az van ahogy ő akarja, akkor valóban meggondolandó hogy érdemes-e vele maradni.

2012. aug. 30. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Itt mindenkinek teljesen igaza van, le sem írhatnám jobban!
2012. aug. 30. 10:57
 10/13 A kérdező kommentje:

A 4 fős barátiköröm, nem csak csajok... De ez nem is lényeges. Csak nagyon bánt. Tudja és ennek ellenére sem tud rám áldozni az idejéből 3-4 órát 1X a 3 évben?

Nem tudom mi tévő legyek... :(

2012. aug. 30. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!