Van jövője egy kapcsolatnak, ha nem működik kellőképp a felek közötti kommunikáció?!
Minden tökéletes, de nem tudunk mélyen, órákon át beszélgetni. Amit én igényelnék, de beletörődtem hogy párom nem ilyen típus. De valahogy időröl-időre előtör belőlem egy érzés, hogy mi értelme egy kapcsolatnak, ha nem működik a kommunikáció!?
Néha azt érzem idegesítem párom, hogy eröltetetem a dolgot. Egyre inkább bezárkózik és még a véleményét se mondja el. De mégis barátaival látszólag nagyon jól elbeszéget és igényli is ugy látom.
Lehet, hogy csak velem nem tud beszélgetni? Lehet nincs is jövője a kapcsolatunknak, csak nem akarjuk észrevenni?
mióta vagytok együtt?nem mindegy.
amúgy lehet hogy alapjáraton ilyen és ha nem régóta vagytok együtt akkor ez még változhat.
de mi az hogy nem túl mélyek?nem tudjátok megbeszélni a dolgokat vagy még is mit értesz ez alatt?vagy elzárkózik a beszélgetéstől vagy mi?
1 éve vagyunk együtt.
Ugy értettem, hogy nem tul mélyek, hogy nem mondja el a problémáit, nem mondja el ha valami baja van, ha öröm éri. Ugy kell kihuzni belőle. Ha én csak ugy elmesélném neki a napomat ugy érzem nem érdekli és hamar megunja. Nem tudunk csak ugy beszélgetni órákon át, mert neki nincs igénye erre. Vagy lehet csak velem nincs.
eleinte nekünk sem ment, bár nem épp 1 év telt el, mire bele jöttünk:)
Ha nem működik továbbra sem, ott van valami gubanc, valami feszültség a háttérben.
Mi órákat tudunk beszélgetni, sőt, olykor Ő kérdezi, hogy nem beszélünk egy kicsit magunkról?
Igaz nekem szakmámból kifolyólag is jön ez a dolog, mi alapjáraton mindent megbeszélünk. Szerintem mindent tudok róla, fél szavakból értjük egymást, Számunkra ez nagyon fontos, nekem e nélkül nem is menne.
Másrészt nálunk is van, hogy el-el marad 1-2 nap beszélgetés nélkül, ha sok a tanulás, rohanás, de általában pótoljuk. Már 3 hete nem találkoztunk, úgyhogy lesz amit:)
Próbáljatok erről beszélni...
az én párom is ilyen...most, 4 év után a szakítás határán kezdtünk el beszélgetni
amúgy néha elkezdem mondani a magamét, pl alvás előtt vagy ha beülünk valahova, mindig mosolyog, hogy mennyit beszélek, pedig szerintem alig...szóval nézőpont kérdése
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!