Ha ennyire kiakadt a gyerek témán, van jövője ennek a kapcsolatnak?
Egy utolsó beszédet mindenképpen megér.
Kérdezd meg tőle, mitől ilyen rémült, és más viselkedésű. Mondd el, hogy te sem akartad a babát, most még nem.
Ha ezek után sem képes változás produkálni, akkor szerintem hagyd ott. Igazából az lenne a legjobb, ha mindenképp ott hagynád, a viselkedésével csak azt üzeni, azt mutatja, hogy már nem szeret.
Sajnálom. :(
Én nagyon elgondolkoznék.
voltam már igy,21 évesen,anyagilag csőd szélén meló nélkül még egyetemistaként,fogamzásgátló mellett mutatott tévesen pozitivat a teszt.Párom minimálbér,mindketten szülőkkel még.Párom ott állt a teszt felett,majd jött velem dokihoz,végig nyugtatott mig meglett az eredmény,végig mondogatta,bármi van,megoldjuk együtt,.Bár kiderült hogy csak a fogamzásgátló zavart be valamiért,és nem vagyok terhes,de ennyi elég volt ahhoz hogy lássam,vele lehet tervezni,nem csak akkor van velem amikor minden szép és jó.
beszéljétek át nagyon ezt
Első és hetedik.
Ha öt év után ilyent feltételez a párjáról, az eléggé szánalmas...
Elmondom neked, hogy a(z) (akkor 18 !!! éves) párom mikor egy ilyen téves riasztás volt, sírtam, teljesen kétségbe voltam esve, pánikoltam, azt hittem vége az életemnek, én is 18 voltam, érettségi előtt...
A reakciója az volt, hogy bármi lesz, mellettem áll, ha úgy adódik elmegy dolgozni, ne féljek mert megoldjuk. Én teljesen kifordultam magamból hetekig hisztis voltam vele. Ő meg türelmes volt és megnyugtatott minden szavával.
Természetesen végül nem volt gond, de utána nagyon átértékelődött bennem a kapcsolatunk, rájöttem, hogy ez a fiú bármikor velem van, a "rossz"-ban is és mer felelősséget vállalni. Azóta is együtt vagyunk.
A történetem után gondolom egyértelmű, hogy én mit lépnék a helyedben, ez nem volt egy emberséges dolog a párod részéről. Ugyanakkor megkérdőjelezném az irántad való tiszteletét és a felelősségtudatát.
Sajnálom:(
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!