Mit gondolnátok, ha a párotok régebben többször előjött volna a gyerek témával, mostanában viszont ha én felhozom neki, akkor már nem olyan lelkes? 24/L 29/F
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 13:08
1/10 A kérdező kommentje:
3 éves kapcsolat.
2011. nov. 29. 13:09
2/10 anonim válasza:
Elszurkult a szerelem/kapcsolat
3/10 anonim válasza:
Nem tudom. Ebben a helyzetben vagyok én is. Nem a szürkeségre gondolnék, hanem inkább arra, hogy anno nem mondott igazat. Anno akart bevágódni ezzel. Legalábbis az én helyzetemmel kapcsolatosan.
4/10 anonim válasza:
Nem akar változást. Miért? Nem tartja megfelelőnek a körülményeket a gyerekvállaláshoz, fél a változástól, vagy egyszerűen csak jól érzi magát a jelenlegi helyzetben.
5/10 anonim válasza:
arra,hogy egy édes 2 éves gyereketek lehetne
6/10 anonim válasza:
mikor összejöttünk ő felhozta a gyerek témát hogy mi lenne ha (ő a férfi), akkor én azt mondtam hogy még korai a kapcsolatunkban. aztán utána én szerettem volna babát akkor meg ő húzodszodott valamiért. aztán mostanában megint felhozta a témát hogy mi lenne ha nem védekeznénk :) szóval most jött el az ideje hogy mindketten akarjuk. amúgy ez az egész 3 év alatt játszódott le. mi 30-on túl vagyunk.
7/10 anonim válasza:
ő anno elfogadta, hogy te még nem akarsz, most neked kell türelmesnek lenned
8/10 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá őszintén!Lehet,hogy feleslegesen aggódsz..
9/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem én, úgy konkrétan nem mondja, hogy nem akar, csak nem látom rajta azt a lelkesedést, mint régen. Régebben amikor barátokkal valahogy abortusz téma jött fel, azt mondta, hogy ő még egy egyéjszakás kalandból született gyereket is bevállalna, mert ennyire abortuszellenes.
2011. nov. 29. 15:14
10/10 anonim válasza:
Letörted a lelkesedését azzal hogy nem akartál gyereket. Lehet azt gondolja, hogy most nem is gondolod komolyan a dolgot. Mond el neki hogy belőled most törtek elő ezek az érzések, és tényleg akarsz most már egy csöppséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!